(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2018

L&T tarjoaa tänänkin kesänä liki 1000 kesätyöpaikkaa eri tehtävissä ympäri Suomen. Haemme vakituisten työntekijöidemme kesälomittajiksi innokkaita ja ennakkoluulottomia siivoojia

KESÄKSI 2018 MIKKELIIN JA LÄHIALUEILLE

Töitä on tarjolla erilaisissa asiakaskohteissamme myymälöistä toimistoihin ja tuotantotiloista porraskohteisiin. Tehtäviin kuuluu huolehtia toimitilojen päivittäisestä puhtaudesta sekä esimerkiksi ikkunoiden pesusta. Työaika riippuu kohteesta, mutta pääsääntöisesti siivoojamme työskentelevät arkiaamuisin klo 06 alkaen. Työt alkavat aikaisintaan 1.5. mutta myös myöhemmin voi aloittaa. Määrittelethän käytettävyytesi mahdollisimman tarkasti hakemuksessasi.

Edellytämme työntekijöiltämme ennen kaikkea luotettavuutta, joustavuutta ja valmiuksia toimia itseohjautuvasti. Aikaisempi työkokemus ja hyvä siivoussilmä ovat plussaa, mutta näissä hommissa asenne ja motivaatio ratkaisevat!
Hae paikkaa osoitteessa www.lassila-tikanoja.fi/toihin . Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja jatkoon pääsevät ne, joiden hakemus vakuuttaa meidät innosta työskennellä siivoojana.

P.S. Muistathan, että hyvin hoidettu kesätyö voi poikia työpaikan myös jatkossa L&T:llä. Meillä on paljon osa-aikatyötä tarjolla esimerkiksi opintojen oheen!