(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä
Y-Säätiö / Kiinteistö Oy M2-Kodit

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2018

Palkkaamme kesätyöntekijöitä erilaisiin asiakaspalvelun, isännöinnin, vuokrauksen ja ostoreskontran tehtäviin. Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa.

Haemme kesätyöntekijöitä monenlaisiin tehtäviin, jotka koskettavat asumista ja kotia. Paikkoja on auki Helsingin toimistossamme sekä aluetoimistoissamme ympäri Suomea.

Vuokrausneuvottelijana käsittelet asuntohakemuksia ja niiden liitteitä, tarjoat asuntoja ja pääset niitä näyttämäänkin.

Palveluneuvojana olet yrityksemme hermokeskuksessa. Autat soittajia monenlaisissa asumiseen liittyvissä kysymyksissä, tapaat asiakkaitamme myös kasvotusten sekä vastaat sähköposteihin. Myös toimistopalveluumme tarvitaan kesällä apua vieraiden vastaanottamisessa sekä kokouskahvituksissa ja postin käsittelyssä.

Isännöitsijän vuosiloman sijaisena käsittelet asumiseen liittyviä mahdollisia ongelmia asukkaidemme kanssa.

Ostoreskontranhoitajana käsittelet laskuvirtaamme sähköisessä Invoice Ready -järjestelmässämme.

Työt alkavat touko-kesäkuussa ja jatkuvat elokuulle. Tarkka kesätöiden kesto sovitaan erikseen tehtäväkohtaisesti.

Mikäli hyvä asiakaspalvelu on lähellä sydäntäsi, olet täysi-ikäinen, tarkka työssäsi sekä olet hyvä tyyppi, hae meille kesätöihin viimeistään 14.3. alla olevan linkin kautta. Käsittelemme hakemukset maalis-huhtikuun aikana ja tiedotamme rekrytoinnin edistymisestä hakijoille.

Hyppää kiinteistöalalle mukaan!

Lisätietoja tehtävistä antaa HR-asiantuntija Anu Ellwood, puh. 020 7020 266 tiistaina 6.3. ja tiistaina 13.3. klo 13–15.