(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2018

Kuljetko kotonakin imuri kainalossa ja pölyhuiska kädessä? Miksi et tulisi meille tienaamaan? Etsimme KEMIIN

KESÄTYÖNTEKIJÄÄ SIIVOUSTYÖHÖN

Vakituisten siivoojien kirmatessa kesälaitumille aukenee näytön paikka luotettaville ja reippaille lomasijaisille. Töitä on tarjolla vaihtelevissa asiakaskohteissamme toimistoista myymälöihin eri puolella Kemiä. Työaika riippuu kohteesta, mutta siivoojan työpäivä alkaa aikaisimmillaan klo 6. Työt alkavat aikataulustasi riippuen esimerkiksi jo huhtikuun aikana. Kerrothan hakemuksessasi, milloin pystyisit aloittamaan!

Huolehdit asiakasyrityksemme tilojen siisteydestä ja tärkeä osa työtäsi on myös asiakkaiden päivittäinen kohtaaminen. Tarpeen tullen neuvot ja opastat, vähintään hymyilet ja tervehdit. Työnkuva on selkeäpiirteinen, eikä töitä tarvitse laittaa reppuun kotiin lähtiessään, vaan voit nauttia vapaa-ajastasi ilman huolenhäivää työstä.

Aikaisempi siivouskokemus on eduksi, mutta ennen kaikkea arvostamme reippautta ja motivoitunutta asennetta työhön. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi. Opetamme sinulle kaiken muun paitsi palveluasenteen. Ota siis se mukaasi haastatteluun! Saat meiltä käyttöösi modernit työvälineet ja opit, joita voit hyödyntää myös kotona.

Ilahduta meitä hakemuksellasi mieluiten mahdollisimman pian! Huomioithan, että hakemuksia käydään läpi jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja työpaikoistamme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi.