(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä
LähiTapiola-ryhmä

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.1.2018

Tehtävän kuvaus

Innostutko ihmisistä ja toisten auttamisesta? Haluatko vaikuttaa ja kehittää? Harkitsetko uraa finanssialalla? Haluatko kurkistaa millaista siellä on olla töissä? Haemme nyt Pääkaupunkiseudulle elämänturvaajia monipuolisiin vakuutus- ja rahoitusalan tehtäviin kesäkaudelle 2018. Tarjoamme mielenkiintoisia kesätöitä monenlaisille osaajille asiakaspalvelu- ja myyntitehtävien parissa sekä erilaisissa tukitoiminnoissa.

Odotamme sinulta

Positiivista asennetta ja aitoa intoa osallistua asiakkaidemme turvallisuuden, terveyden ja talouden turvaamiseen. Toivomme kesätyöntekijöiltämme myös uteliaisuutta sekä aktiivisuutta ideoida ja kehittää.

Tarjoamme

Mahdollisuuden päästä oppimaan, tekemään ja kehittymään tulevaisuuden huippuosaajaksi hyvässä porukassa positiivisella fiiliksellä. Uudet elämänturvaajamme saavat aina perusteellisen perehdytyksen työtehtäviinsä.

Lisätietoja antaa

Hae tehtävään mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.3.2018. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana. Huomaathan, että kesätyöhakemuksemme on kaksiosainen ja koostuu hakulomakkeesta ja lyhyestä videohaastattelusta. Videohaastatteluun pääset tämän linkin kautta. Vastaathan kaikkiin kolmeen kysymykseen lyhyesti, noin minuutin pituisilla videoilla.

Lisätietoja saat osoitteesta rekrytointi@lahitapiola.fi.

Tsekkaa meidät myös

www.lahitapiola.fi

Facebook (LähiTapiola – LokalTapiola)

Twitter (@Lahi_Tapiola)

Instagram (lahitapiola_lokaltapiola)

LinkedIn (LähiTapiola)