(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä Yrjö ja Hanna Koteihin
Yrjö ja Hanna Kodit

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2019

Haemme energisiä ja iloisia kesätyöntekijöitä palvelukotityöntekijän, tukipalvelutyöntekijän sekä sairaanhoitajan tehtäviin Yrjö ja Hanna Kotien palvelutaloihin ympäri Suomen.

Noudatamme palkkauksessa yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Palvelukotityöntekijältä edellytämme sosiaali- tai terveysalan peruskoulutusta (esim. lähihoitaja) ja sairaanhoitajalta vastaavasti sairaanhoitajan koulutusta. Myös alan opiskelijat otetaan haussa huomioon, kunhan opinnoista on suoritettu vähintään 2/3. Voimassa oleva lääkehoidon koulutus ja hygieniapassi ovat eduksi. Tukipalvelutyöntekijöiden kohdalla esim. laitoshuoltajan koulutus on etu tehtävään hakiessa.

Sijaisuutesi aikana pääset kartuttamaan kokemusta eri asukasryhmien parissa työskentelystä mukavien työkavereiden kanssa. Otamme uudet työkaverit heti mukaan työyhteisöön ja perehdytämme uudet työntekijät tehtäväänsä aina huolella. Arvostamme työntekijöissämme tiimityötaitoja, oma-aloitteisuutta, palveluhenkisyyttä sekä ahkeruutta.

Yrjö ja Hanna Kotien arvot eettisyys, vastuullisuus ja jatkuvuus ohjaavat toimintaamme ja näkyvät päivittäisessä työssämme.

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä työskentelystä meillä, voit olla yhteydessä palvelutalon palveluesimieheen. Löydät yhteystiedot kotisivuiltamme www.yrjojahanna.fi/asumispalvelut/#kaikkikodit. Samalta sivulta löydät myös lisätietoja eri palvelutaloistamme.

Kiinnostuitko? Loistavaa! Odotamme innolla hakemustasi. Hae tehtävää viimeistään 28.2.2018 täyttämällä oheinen hakemus. Valitsethan valikosta vain ensisijaisen palvelutalon. Mikäli olet valmis työskentelemään muuallakin kuin ensisijaisesti valitsemassasi palvelutalossa, voit kertoa siitä hakemuksessasi.