(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä Wihurin Metro-tukkuun
Wihuri Oy Aarnio Metro-tukku

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2019

Onko sinulla vielä kesätyöpaikka haussa? Haluatko päästä tekemään töitä uudessa logistiikkakeskuksessa kannustavan työyhteisön ympäröimänä?

Etsimme nyt Wihurin Metro-tukun Vantaan Viinikkalassa sijaitsevaan logistiikkakeskukseen kesätyöntekijöitä moniin eri tehtäviin. Työt voivat pitää sisällään esimerkiksi äänikeräilyä, vastaanottoa, trukkitöitä, lähettämistä tai terminaalissa työskentelyä. Työympäristö vaihtelee tehtävän ja käsiteltävien tuotteiden mukaan ja voi olla lämmin, viileä (noin + 2 astetta) tai pakkanen (noin - 25 astetta). Töitä tehdään kahdessa vuorossa klo 6-14 ja klo 14-22. Viikonloppuvuoroja on 1-3 kertaa kuukaudessa. Halutessasi sinulla saattaa olla mahdollisuus päästä tekemään myös jatkuvaa yövuoroa klo 22-06.

Aikaisempaa varastokokemusta et tarvitse, vaikka ei siitä haittaakaan ole, sillä kaikkiin työvaiheisiin järjestetään perehdytys. Toivomme sinulta kuitenkin reipasta ja ripeää työotetta, positiivista asennetta työntekoa kohtaan, oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja hyvää fyysistä kuntoa.

Haastattelut aloitetaan heti ja aloitukset tehtäviin voidaan järjestää joustavasti huhti- ja toukokuun aikana. Työsopimuksen keston voimme räätälöidä oman käytettävyytesi mukaan, mutta ensisijaisesti toivoisimme sinun voivan sitoutua elokuun loppuun saakka. Halukkaille ja hyvin töissä pärjänneille henkilöille meillä on mahdollisuus tarjota töitä myös kesän jälkeen.

Jätä hakemuksesi heti ja pääset vaikuttamaan millaisiin tehtäviin, vuoroihin ja työympäristöön sinä haluaisit päästä!

Seuraavan linkin kautta voit vielä käydä katsomassa logistiikkakeskuksesta kuvatun videon: https://www.youtube.com/watch?v=3E4inuPqMB4&feature=youtu.be