Kesätyöntekijöitä Vuokattiin/ Sotkamoon siivoustehtäviin
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.2.2019

Vietä kesäsi duunISSa! Etsimme KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ erilaisiin siivoustehtäviin Vuokattiin/ Sotkamoon.

Voit työskennellä myymälöiden, toimistojen tai kauppakeskusten ylläpitosiivouksessa, vai viihtyisitkö paremmin koulujen tai teollisuuden kohteiden peruspesuissa - meillä on juuri sinulle sopivaa duunia tarjolla! Tehtävässä on siivouksen lisäksi mahdollisuus avustaa ateriapalvelutöissä.


Toivomme, että sinulla on hallussa kaksi asiaa: asenne - haluat aidosti tehdä töitä käsilläsi ja asiakaspalvelutaito - haluat tarjota maailman parasta palvelua asiakkaillemme. Tullaksesi valituksi tehtävään sinun tulee olla täysi-ikäinen. Asiakaspalvelutilanteissa tarvitset suomen kielen taitoa ja muu kielitaito, kuten englannin ja venäjän osaaminen on plussaa. Mainitsethan hakemuksessasi myös mikäli sinulta löytyy alan koulutus, aikaisempaa työkokemusta, B-ajokortti ja oma auto, hygieniapassi tai työturvallisuuskortti - nämä katsotaan eduksesi.


Kerrytä työkokemustasi kesäduunISSa ja ansaitse kesän rientoja tai syksyn säästöjä varten. Kesätyöntekijänä olet meille tärkeä tiimin jäsen ja perehdytämme sinut tehtävääsi. ISS Palvelut maksaa kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaista palkkaa. 

ISS Palvelut on mukana valtakunnallisessa Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa ja noudattaa hyvän kesätyön periaatteita. Kampanjasta lisätietoja löydät täältä!

Tunnelmia kesätyöpaikoistamme voit käydä katsomassa myös YouTubesta https://www.youtube.com/watch?v=ORxxqRTyZp8&feature=youtu.be

Lähetä hakemuksesi 15.4.2019 mennessä oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi. Mieltäsi askarruttavissa asioissa voit olla yhteydessä ISS:n rekrytointiin sähköpostilla rekrytointi@iss.fi.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Meidän visiomme on tulla maailman parhaaksi palveluyritykseksi. Arvojamme ovat rehellisyys, yrittäjyys, vastuu ja laatu. Nämä näkyvät innovointiin kannustavana ilmapiirinä, joille laatu on intohimo ja rehellisyys toisten kunnioittamista. Otamme vastuun siitä, mitä teemme, kenelle teemme ja mitä lupaamme.


      

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1235623
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.3.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vuokatti