Kesätyöntekijöitä VR Groupin hankintaan
VR Group Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2020

Haluatko työskennellä takuulla ainutlaatuisessa työympäristössä? Meillä pääset tekemään merkityksellistä työtä ja olet mahdollistamassa ympäristöystävällisemmän tavan liikkua ja liikuttaa. 

Haemme kesätyöntekijöitä VR Groupin hankintaan Helsinkiin.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan rautatiealaan ja mahdollisuuden vaikuttaa VR Groupin menestykseen nopeasti muuttuvassa markkinassa. VR Groupin hankinta tarjoaa konsernille keskitettyjä hankintapalveluita, joissa toiminnan tavoitteena on omalta osaltaan tukea ja kehittää konsernin liiketoimintaa. Toimipaikka sijaitsee moderneissa tiloissa Helsingin Pasilassa hyvien yhteyksien päässä. 

Olet saavuttanut opinnoissasi vähintään puolivälin tai olet uran alkuvaiheessa oleva KTM tai DI (esim. tuotantotalous). Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia tehtäviä organisaatiossamme sekä hyvän perehdytyksen ja tuen tehtäviesi hoitamiseen tiimissämme. Tehtäviä voidaan räätälöidä sen mukaan, kuinka pitkällä olet opinnoissasi. 

Toivomme, että olisit liiketoimintalähtöinen, kehityshaluinen ja asiakaspalveluhenkinen tiimipeluri. Työskentelet sujuvasti osana tiimiä ja sinulla on erinomaiset kommunikointi-, vaikutus- ja neuvotteluvalmiudet.

Tänä vuonna on hankinnassa paljon mielenkiintoisia hankkeita, joihin tarvitsemme tekijöitä. Seuraavat hankkeet kaipaavat sinun panostasi:

 • Toimittajahallinnan kehittäminen
 • Hankintaohjeiden jalkauttaminen ja kouluttaminen
 • Hankintojen vastuullisuuden ja ympäristöasioiden kehittäminen
 • Ostokatalogien kehittäminen
 • Henkilökunnan tukeminen hankintaan liittyvissä tehtävissä
 • Tiedonkeruu ja muut hankinnan yleiset tehtävät

5  syytä valita meidät 

 • Vaikutat työlläsi satojentuhansien ihmisten arkeen ja matkustamiseen sekä tuhansien rahtitonnien liikuttamiseen 
 • Pienennämme toiminnallamme yhteiskunnan hiilijalanjälkeä  
 • 6 000 mukavaa työkaveria ja ammattilaista 
 • Vapaata liikkumista Suomen rautateillä niin työ- kuin vapaa-ajalla
 • Modernit työvälineet ja työtilat 

Tekemisemme keskiössä ovat asiakkaat ja kasvu sekä henkilöstön hyvinvointi. Kehitämme jatkuvasti johtamistamme ja kulttuuriamme, sillä uskomme hyvän työntekijäkokemuksen tuottavan myös parhaan asiakaskokemuksen. 

Panostamme vahvasti tulevaisuuteen ja digitalisaatioon. Kaikkea toimintaamme ohjaa vastuullisuus ja jatkuva kehittyminen, sillä haluamme olla myös jatkossa merkittävä joukkoliikenteen ja logistiikan suunnannäyttäjä.
 
Kiinnostuitko? 

Hienoa! Jätä hakemus mahdollisimman pian, mutta viimeistään 8.3.2020 mennessä oheisen linkin kautta. Käymme hakemuksia läpi jo hakuajan aikana. Kerro vapaamuotoisessa hakemuksessasi myös toiveesi työsuhteen pituudesta.

Kaipaatko lisätietoa? 

Lisätietoja tehtävästä antaa hankintajohtaja Janne Katainen sähköpostitse janne.katainen@vr.fi tai puhelimitse 050 486 9433.

VR Group on monipuolinen, ympäristöystävällinen ja vastuullisesti toimiva matkustuksen, logistiikan ja kunnossapidon palveluyritys. Konsernissa työskentelee noin 6 000 ammattilaista. VR Group toimii pääasiassa Suomessa, mutta sillä on toimintaa myös ulkomailla, erityisesti Venäjällä. VR Groupin sisäiset konsernipalvelut tukevat ja palvelevat konsernin liiketoimintoja. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot