Kesätyöntekijöitä Villa Wolaxiin
Eezy Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.3.2020

Villa Wolax on kasvava perheyritys ja sijaitsee Turunmaan saaristossa, noin 16 kilometrin päässä Turun keskustasta, Kuusiston saaressa, joka tarjoaa merelliset puitteet ja toimivan kokonaisuuden kokouksiin sekä monenlaisiin juhliin ja tapahtumiin ympäri vuoden. Usean kokoustilan, saunahuvilan ja mahtavan ruuan lisäksi yritys tarjoaa erilaisia aktiviteettimahdollisuuksia yritysasiakkailleen. 

 

Haemme kesäkaudeksi kokoaikaiseen, määräaikaiseen työsuhteeseen sekä määräaikaiseen, 90h/3vk, työsuhteeseen tarjoilijoita, joilla on aikaisempaa kokemusta tilaus- ja a ala cartetarjoilijan työstä. 

Työssä vaaditaan reipasta asennetta, organisointikykyä ja kykyä hallita suuria kokonaisuuksia. Vastuualueellasi on vaihdellen ravintolasali, kokoustilat, yksityisasiakkaat ja majoittujat. Työtehtäviisi kuuluu tarjoilu kokouksissa, kesäravintolassa, illallisilla, erilaisissa juhlissa sekä erilaiset majoituspalveluun ja saunailtoihin liittyvät toimet. Laajan alueen ja usean rakennuksen myötä työssä liikutaan paljon. Englanninkielen taito tehtävässä on välttämätön, ja ruotsinkieli luetaan eduksesi. 

Villa Wolaxiin pääsee Turun keskustasta julkisilla kulkuneuvoilla noin 20-30. minuutissa, mutta autolla kulkeminen käy näppärämmin. 

Palkka työtehtävässä on TES tai sopimuksen mukainen. 
Työ alkaa sopimuksen mukaan. 

Tarjoamme Sinulle monipuolisen mahdollisuuden ammattitaitosi kehittämiseen ja vaihtelevaan työhön kauniissa merellisessä työympäristössä. Mikäli Sinulle heräsi kysymyksiä, vastaamme niihin mielellämme, joten ota reippaasti yhteyttä! 

Pääset tutustumaan paikkaan osoitteessa www.villawolax.fi 

Miten haet työpaikkaa:

Me Eezyllä haluamme sinut töihin!
Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.


Lisätiedot ja yhteystiedot: 
Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Liina Luotonen
HR-Konsultti
Eezy Henkilöstöpalvelut
liina.luotonen@eezy.fi
p.044 716 4193
www.eezy.fi 


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1350653
  • Tehtäväalue: Hotelli- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.5.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Varsinais-Suomi, Aura, Kaarina, Kemiönsaari, Koski Tl, Kustavi, Laitila, Lieto, Loimaa, Parainen, Marttila, Masku, Mynämäki, Naantali, Nousiainen, Oripää, Paimio, Pyhäranta, Pöytyä, Raisio, Rusko, Salo, Sauvo, Somero, Taivassalo, Tarvasjoki, Turku, Uusikaupunki, Vehmaa