(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä verkonvalvontaan
Telia Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.2.2018

Houkuttaako rento, ammatillinen meininki? Tahdotko samalla kartuttaa tärkeitä ammatillisia taitoja?

Opi, kehity, naura ja luo tulevaisuutta kanssamme. Tule siis meille kesäduuniin yritysasiakkaiden verkonhallintaorganisaatioon ja vietä elämäsi kesä Telialla!

Kesätyöpaikka meillä tarkoittaa monelle räjähtävää lähtölaukausta koko uralle, sillä yli kolmasosa kesätyöntekijöistämme jatkaa työskentelyä meillä kesän jälkeenkin. Inspiroidu New Generation Telco -matkastamme ja varmista paikkasi ajoissa!

Tarjoamme määräaikaisia kesätyöpestejä 1.5.–31.8.2018. Myös myöhempi aloitusajankohta on sovittavissa.

Verkonvalvontamme Jyväskylässä on toiminnassa 24/7/365. Seuraamme kaikkia verkon laitteita, sovelluksia, palvelimia ja verkon yleiseen toimintaan liittyviä elementtejä, jotta voimme tarjota parhaan mahdollisen verkon sen käyttäjille. Kesätyössäsi analysoit verkon häiriöitä ja pyrit poistamaan häiriöt etätyökaluja käyttäen, lähetät väliaikatietoja korjauksen etenemisestä sekä koordinoit viankorjausta yhdessä alihankkijoiden- ja yhteistyöoperaattoreiden kanssa. Tarvittaessa eskaloit viankorjausta palveluista ja tuotteista vastaaville asiantuntijoille, laitevalmistajille, verkon operaattoreille ja jopa johdolle.

Kesätyöpäiväsi saattaisi näyttää tältä
Työskentelet päivän mittaan eri sidosryhmien kanssa eri työpyyntöjen parissa. Työskentely tapahtuu tiimeissä ja on luonteeltaan nopeatempoista ja edellyttää tiivistä yhteistyötä muiden asiantuntijoiden kanssa. Tämä tarjoaa sinulle erinomaisen ympäristön oppia uutta ja kehittää osaamistasi. Kehitämme osaamistamme jatkuvasti, joten päivään saattaa kuulua myös valmennussessioita.

Mitä tarjoamme
Lupaamme, että kartutat kesätöissä arvokasta osaamista tulevaa varten. Mihin suuntaan urasi kehittyykään, on kesän aikana saamistasi ongelmanratkaisu- ja yhteistyötaidoista hyötyä ihan jokaisessa tulevassa työtehtävässäsi. Meillä on tunnetusti erinomainen henki talossa ja kesätyöntekijöistä hitsautuu usein tiivis ystäväporukka, jotka tapaavat toisiaan vuosienkin jälkeen. Jos olet opintojesi loppuvaiheessa, saatat kesän aikana löytää itsellesi opinnäytetyöaiheen tai tehtäväsi saattaa jatkua kesän jälkeenkin.

Toivomme kesätyöntekijöiltämme

  • kiinnostusta toimialaamme ja asiakkaitamme kohtaan
  • halua oppia uutta ja kykyä omaksua uusia asioita nopeasti
  • paineensietokykyä ja järjestelmällisyyttä
  • tiimipelaamista ja oma-aloitteista toimeen tarttumista
  • sujuvia vuorovaikutus- ja viestintätaitoja suomeksi ja englanniksi
  • teknillistä tutkintoa (insinööri, tietoliikenne tai tuotantotalous tms.) tai siihen tähtääviä opintoja

Kiinnostuitko? Lähetä raikas CV:si ja työtehtävään kohdistettu hakemuskirjeesi 28.2.2018 mennessä rekrytointijärjestelmämme kautta. Hae pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Haluatko tietää lisää? Kysy mieltäsi askarruttavia asioita Facebookissa Telian kesäduunit -ryhmässä. Kerromme ryhmässä hakuvinkkejä ja päivitämme tietoja hakujen etenemisaikataulusta. Voit myös soitella Petrille ja kysyä lisää tehtävästä: Petri Kaartinen p. 040 0646 830 maanantaisin ja tiistaisin klo 12-15.

 

#teliakesä #VKD18