Kesätyöntekijöitä Vekaranjärvelle
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2021

Oletko sinä seuraava, joka liittyy kesän ajaksi ISS:n ammattilaisten joukkoon? Tule mukaan joukkoomme luomaan tiloja, joissa on hyvä olla!


Etsimme reippaita, fyysisessä työssä viihtyviä KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ siivoustehtäviin Vekaranjärvelle.

Etsimme kesätyöntekijöitä ylläpitosiivoustehtäviin sekä perussiivouksiin asiakaskohteeseemme Vekaranjärvelle. Tarjoamme työtehtäviä kokoaikaisesti ja työvuorot sijoittuvat ma – pe klo 6 – 16 välille. Etsimme kesätyöntekijöitä jotka voivat työskennellä koko lomakauden ajan (1.5 – 30.9) sekä kesätyöntekijöitä jotka voivat työskennellä n. 2kk sijaisuuksia. Kerrothan hakemuksessasi kuinka pitkään sinun on mahdollista työskennellä.

Edellytämme aiempaa kokemusta puhdistuspalvelualan tehtävistä, alan koulutuksen katsomme eduksi. Perehdytämme tehtäviin kattavasti, joten olethan oma-aloitteinen ja innokas oppimaan. Odotamme asiakaslähtöisyyttä, reipasta asennetta sekä tarkkaa työskentelyotetta. Tehtävässä menestyäksesi tarvitset hyvän fyysisen peruskunnon sekä suomen kielen taitoa. Katsomme eduksesi suoritetun työturvallisuuskortin. Kohteen sijainnin vuoksi oman auton käyttömahdollisuus helpottaa kulkemista.


Valituille tullaan tekemään suppea turvallisuusselvitys joka on hyväksyttynä edellytys työsopimukselle.

Meillä pääset työskentelemään monipuolisessa ja kannustavassa työympäristössä! Työntekijöidemme hyvinvointi on meille tärkeää ja mahdollistamme käyttöösi aina ajankohtaiset ja ergonomiset työvälineet.  ISS Palvelut maksaa kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaista palkkaa.


Tunnelmia kesätyöpaikoistamme voit käydä katsomassa myös YouTubesta


Näytä meille potentiaalisi ja täytä hakemuksesi viipymättä osoitteessa www.iss.fi tai viimeistään 14.3.2021. Ensimmäisen kierroksen haastattelut toteutamme videohaastatteluina joten tarkkaile sähköpostiasi!

ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Meidän visiomme on tulla maailman parhaaksi palveluyritykseksi. Arvojamme ovat rehellisyys, yrittäjyys, vastuu ja laatu. Nämä näkyvät innovointiin kannustavana ilmapiirinä, joille laatu on intohimo ja rehellisyys toisten kunnioittamista. Otamme vastuun siitä, mitä teemme, kenelle teemme ja mitä lupaamme
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot