(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä vauriokorjaamoon K-Caara Oy Joensuu
K Caara Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.3.2020

Oletko aidosti innostunut autojen koritöistä ja/tai automaalauksesta? Tuletko toimeen erilaisen ihmisten kanssa? Halutko kesätyön, joka opettaa sinulle tärkeitä taitoja? Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa. Pystymme tarjoamaan kesätyöntekijöille monipuolisia työtehtäviä, jotka tekevät työpäivistä vaihtelevia ja kiinnostavia


Haluamme innostuneen autokorimekaanikon ja automaalarin huolehtimaan osaltaan siitä, että K-Caara Joensuu ylittää tänä kesänä asiakkaidemme odotukset. Opiskeletko alaa tai onko sinulla jo jokin verran kokemusta kyseisestä työstä. Tämä voisi olla tilaisuutesi päästä työskentelemään laadukkaiden autojen ja ammattilaisten parissa.


Odotamme sinulta: 


- tehtävään soveltuvaa koulutusta tai työkokemusta


- positiivista ja reipasta mieltä


- kiinnostusta alaan


- työtä pelkäämätöntä asennetta


- sujuvaa suomen kielitaitoa


- kykyä itsenäiseen työhön


- voimassa olevaa ajokorttia


Kesätyö meillä opettaa ammattitaitoa ja kehittää vastuunottokykyäsi. Pääset autokaupan etulinjaan kehittämään asiakaskokemusta ja osaltasi vaikuttamaan yksittäisten asiakkaiden päivään merkittävällä tavalla. Meillä ei kesä mene hukkaan.


Tarjoamme sinulle:


- monipuolisen ja vastuullisen työn


- mahdollisuuden kehittyä alalla ja edetä sinua kiinnostaviin tehtäviin


- hauskat ja innostavat työkaverit


- mahdollisuuden kehittää työelämätaitojasi


Kesätyöntekijänä pääset osaksi isoa joukkoa, jossa voit luottavaisesti kehittää osaamistasi. Meillä kukaan ei jää yksin ja vastuullisena toimijana huolehdimme asiakkaistamme, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.  


Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään. 


Tehtävä on määräaikainen kesätyö ajalla 06/2020 – 09/2020. (sovittavissa tapauskohtaisesti). 


Lisätietoja tehtävästä antaa Jukka Qvist, puh 0105332124 tai sähköpostitse jukka.qvist@kesko.fi.  
Lähetä hakemuksesi 31.03.2020 mennessä oheisen linkin kautta. 


-------------------


K-ryhmässä voit rakentaa uran 45 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa.


K Caara Oy on K Auto Oy:n tytäryhtiö, joka vastaa Volkswagenin, Audin, SEATin ja Volkswagen Hyötyautojen sekä vaihtoautojen vähittäismyynnistä ja palveluista sekä erilaisten liikkumispalveluiden kehittämisestä monikanavaisesti. K-Caara.fi‐palvelukonseptiin kuuluvat mm. vaihtoautojen verkkokauppa, K-CaaraOutlet – edullisempien vaihtoautojen myymälä, K-CaaraLeasing – leasing‐palvelut yrityksille sekä K-CaaraDeal – leasingpalvelut yksityisille.


www.k‐caara.fi