Kesätyöntekijöitä varhaisjakeluun Pirkanmaalle
Posti Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.2.2020

Kesä on suomalaisille valon ja lämmön aikaa. Varhaisjakajana saat nauttia tästä vuoden valoisimmasta ajasta joka yö, sillä saman työvuoron aikana saat kokea niin auringonlaskun kuin nousun, sekä koet, kuinka luonto herää jälleen uuteen päivään!

 

Jokainen jakaja on tärkeä lenkki tuotteen matkalla asiakkaalle, sillä tuote on valmis vasta, kun se on toimitettu. Varhaisjakelussa Pirkanmaalla jaamme sanomalehtituotteiden lisäksi mainosjakelutuotteita ja osoitteellisia kirjeitä. Palkkaus muodostuu tuntipalkasta sekä oheisjakeluiden kappalekorvauksista. Keskimääräinen yhteenlaskettu tuntipalkka on noin 12-15€/h.

 

Työtä tehdään aamuyön tunteina 3-4,5 tuntia yössä ja viikon vapaayöt vaihtelevat eri viikkoina (teet kuusi yötä töitä, jota seuraa aina kaksi vapaata). Lehdet jaetaan asiakkaille myös viikonloppuisin. Työaika sijoittuu noin klo 1:30-06:30 väliseen aikaan.

 

Aiemmasta jakajakokemuksesta on hyötyä, mutta järjestämme kattavan perehdytyksen työhön.

 

Tehtävässä onnistuminen edellyttää hyvää fyysistä kuntoa, huolellista ja itsenäistä otetta työhön sekä sopeutumista yötyöhön. Huomioithan, että sinun tulee olla vähintään 18-vuotias. Sinulla olisi hyvä olla käytössäsi oma auto tai pyörä.

 

Voit itse vaikuttaa työsuhteesi kestoon: tarvitsitpa töitä kuukaudeksi tai koko kesäksi. Moni jatkaa meillä työskentelyä kesän jälkeen esimerkiksi keikkalaisena. Kesätyöpaikkoja on pääosin toukokuulta aina syyskuun loppuun asti.

 

Posti on vuosittain mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa (kesaduuni.org) sitoutuen noudattamaan hyvän kesätyönantajan periaatteita.  

 

Jätäthän hakemuksesi Postin rekrytointijärjestelmään 30.4.2020 mennessä, osoitteessa careers.posti.com.

 

 

 

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot