(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä varastotyöhön Vantaalle! (Assistor Oy Ab)
Assistor Oy Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.5.2019
Assistor Oy Ab
Assistor Oy Ab on moderni ja asiakaslähtöinen suomalainen logistiikkapalveluyritys, joka tarjoaa uusien ajoneuvojen, varaosien ja materiaalin toimitusketjun toteuttamiseen ja hallintaan liittyviä palveluita. Palvelemme Suomessa noin 30 automerkin verkostoa ja muiden alojen asiakkaita. Vuonna 2017 toimitimme markkinoille noin 64 000 uutta ajoneuvoa ja noin 3 500 000 varaosanimikettä. Liikevaihtomme oli 35,2 miljoonaa euroa. Työntekijöitä yhtiössämme on 170. Assistor kuuluu Veho -konserniin.
Toimenkuva
Etsimme Assistorin autotarvike ja- materiaalilogistiikkakeskukseen Vantaan Aviapolikseen, arki-iltaisin klo 14-22 tehtävään varastotyöhön, reippaita ja motivoituneita varastotyöntekijöitä.

Pääasiallisena työnkuvana ovat vastaanoton tehtävät kuormanpurusta hyllytykseen. Työ sisältää myös muita varaston tehtäviä.

Tehtävässä käytetään trukkeja, joiden käyttäjäksi sinut voidaan halutessasi kouluttaa. Suurin osa työstä on pienten pakettien käsittelyä ja niiden numerotarkkuutta vaativaa hyllytystä ja keräilyä. Tämän vuoksi työssä korostuu tarkka, ripeä ja huolellinen työskentelytapa. Arvostamme halukkuutta sitoutua asiakkaamme toimintaan sekä joustavuutta työhön ja vuorojen sopimiseen. Työssä on mahdollista jatkaa myös syksyllä lauantaisin ja arki-iltaisin! Tämä tehtävä sopii siis myös esimerkiksi opiskelijalle tai muuten kesän ulkopuolella osa-aika työtä hakevalle.
Odotamme sinulta
Toivomme hakijoilta aiempaa varastoalan kokemusta, mutta se ei ole edellytys. Trukinajotaito katsotaan myös eduksi. Työhön järjestetään kattava perehdytys ja tässä tehtävässä asenne ja halukkuus oppia ratkaisevat! Tehtävässä vaaditaan sujuvaa suomen kielen taitoa.
Muut tiedot
Tarjoamme sinulle työtä ma-pe 37,5h viikossa iltavuorossa. Työ sijoittuu 14-22 vuoroon ja
tarjoamme määräaikaisen työsuhteen elokuun loppuun asti. Työtä tehdään Assistorin logistiikkakeskuksessa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Työnantajana toimii VMP Varamiespalvelu. Palkkaus työehtosopimuksen mukaan (Autoalan kaupan ja korjaamotoiminnan työehtosopimus).

Toimi pian ja hae tehtävää lähettämällä työhakemus osoitteessa www.vmp.fi ja merkkaamalla kiinnostavaksi tehtävä Kesätyöntekijöitä varastotyöhön Vantaalle! (Assistor Oy Ab)! Liitä mukaan myös CV. Jätähän hakemuksesi viipymättä, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana ja paikat täytetään heti sopivien tekijöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa HR-assistentti Olli Nyman 050 443 2915 arkisin klo. 9-15 välillä tai sähköpostilla olli.nyman@vmp.fi.
Kesto
Elokuun loppuun
Lisätietoja
Olli Nyman, olli.nyman@vmp.fi, 0504432915
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 31.05.2019 mennessä.