Kesätyöntekijöitä varastotöihin
Transval Henkilöstöpalvelut

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2021

Haemme kesätyöntekijöitä varastotyöhön PK-seudulle

Etsimme toimipisteisiimme reippaita työntekijöitä monipuolisiin varastotyötehtäviin Pääkaupunkiseudulle. Tehtävät pitävät sisällään esimerkiksi keräilyä, pakkaamista, lajittelua, trukinajoa tai muita yleisiä varaston työtehtäviä. Töistä on hyvä mahdollisuus jatkaa niin osa-aikaisena opiskelujen ohella kuin säännöllisemmissäkin töissä. 

Töitä tehdään toimipisteestä riippuen eri vuoroissa ja ajoittan viikonloppuisin. Palkka määräytyy eri asiakkuuksien käyttämien työehtosopimuksien mukaan. 

Työssä menestyäksesi toivomme aikaisempaa kokemusta logistiikka-alalta. Eduksesi katsotaan logistiikka-alan tutkinto ja halu kehittyä. Työpersoonaltasi olet töihin tarttuva ja oma-aloitteinen ja pystyt nopeatempoiseen työskentelyyn. Työn luonteen vuoksi edellytämme täysi-ikäisyyttä ja erinomaista suomen kielen taitoa.

Kerrothan hakemuksessasi omista vahvuuksistasi, aiemmasta kokemuksestasi sekä mille ajanjaksolle etsit töitä.

 

Parhaimmat edellytykset tehtävässä menestymiseen ovat:

  • Aikaisempi kokemus logistiikka-alalta
  • Kyky omaksua opetettavat asiat nopeasti
  • Tarkkuus työtehtävissä
  • Joustavuutta työaikojen suhteen

 

Käymme hakemuksia läpi jatkuvasti, joten lähetä rohkeasti oma hakemuksesi jo tänään! 

Hae paikkaa klikkaamalla Hae tätä paikkaa -painiketta!

 

Juha Honkavirta

Rekrytointikoordinaattori

juha.honkavirta@transval.fi

 

Me transvalilaiset liikutamme isoja ja pieniä tavaroita, pidämme yritysten materiaali- ja tietovirrat liikkeellä tehokkaasti, luotettavasti ja turvallisesti. Teemme työtä varastoissa, terminaaleissa, tehtaissa, tuotantotiloissa tai myymälöissä, eli asiakkaamme tiloissa. Tai sitten ihan omissa varastoissamme. Yhden, kahden tai 5 000 työkaverin kanssa.

Olemme markkinajohtajana sisä- ja ulkoistuslogistiikassa, yhdessä tytäryhtiömme KV Turvan kanssa tarjoamme etämonitorointi- ja turvamyyjäpalvelut. Sadat asiakkaat luottavat meihin ympäri Suomen ja kokemusta meillä on yli 25 vuoden ajalta.

Meille asiakas on ykkönen, ja niin olet sinäkin. Jatkuva kehittyminen varmistetaan Transval Akatemiassa: logistiikkaa, turvallisuutta ja erityisesti Lean Six Sigma -oppia on siis tarjolla. Tule meidän joukkueeseen, jos olet raudanluja logistiikka-alan ammattilainen, alalle vasta siirtyvä tai jos turvallisuus on sydäntäsi lähellä. Miltä kuulostaa? Liikuta itsesi meille töihin!  www.transval.fi

 


Ota yhteyttä:

Sähköposti: rekrytointi@transval.fi
Sijainti: Pääkaupunkiseutu
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1424735
  • Tehtäväalue:
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa