Kesätyöntekijöitä varastotöihin Tuusulaan
Transval Henkilöstöpalvelut

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2021

Varastotyöntekijöitä kesätöihin Tuusulaan 

Etsimme reippaita ja työtä pelkäämättömiä logistiikasta/varastotyöstä kiinnostuneita henkilöitä asiakaskohteeseemme Tuusulaan Sulan alueelle. Aikaisempi varastotyökokemus on sinulle eduksi, mutta ei välttämätöntä, sillä me koulutamme sinusta varastoalan ammattilaisen. Arvostamme hyvää tekemisen meininkiä, huumoria ja luotettavuutta.

Pääasiassa työtä tehdään arkipäivisin klo 06.00-22.00 välisenä aikana, mutta toivomme Sinulta mahdollisuutta työskennellä myös muina aikoina. Työt alkavat toukokuun lopulla ja päättyvät elokuun lopulla. Toivomme, että olet käytettävissä viitenä päivänä viikossa. Palkkaus on kaupan työehtosopimuksen mukainen.

Tehtävässä menestyt innokkaalla ja oppimishaluisella asenteella. Työtehtävänä on pääsääntöisesti äänikeräily. Mahdollisuutena on kuitenkin kasvattaa omaa osaamistaan oman kehittymisen ja oppimishalukkuuden mukaan.

Menestyäksesi tehtävässä edellytämme sinulta:

  • Hyviä vuorovaikutus- ja tiimitaitoja
  • Tehokasta työskentelyrytmiä
  • Hyvää suomen kielen taitoa
  • Joustavuutta työvuorojen suhteen

Käymme hakemuksia jatkuvasti läpi jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten jätäthän rohkeasti hakemuksesi jo tänään.

 

Juha Honkavirta

Rekrytointikoordinaattori

juha.honkavirta@transval.fi

 

Me transvalilaiset liikutamme isoja ja pieniä tavaroita, pidämme yritysten materiaali- ja tietovirrat liikkeellä tehokkaasti, luotettavasti ja turvallisesti. Teemme työtä varastoissa, terminaaleissa, tehtaissa, tuotantotiloissa tai myymälöissä, eli asiakkaamme tiloissa. Tai sitten ihan omissa varastoissamme. Yhden, kahden tai 5 000 työkaverin kanssa.

Olemme markkinajohtajana sisä- ja ulkoistuslogistiikassa, yhdessä tytäryhtiömme KV Turvan kanssa tarjoamme etämonitorointi- ja turvamyyjäpalvelut. Sadat asiakkaat luottavat meihin ympäri Suomen ja kokemusta meillä on yli 25 vuoden ajalta. Arkea ja päätöksentekoamme ohjaavat arvomme luotettava, arvostava ja edistyksellinen.

Meille asiakas on ykkönen, ja niin olet sinäkin. Jatkuva kehittyminen varmistetaan Transval Akatemiassa: logistiikkaa, turvallisuutta ja erityisesti Lean Six Sigma -oppia on siis tarjolla. Tule meidän joukkueeseen, jos olet raudanluja logistiikka-alan ammattilainen, alalle vasta siirtyvä tai jos turvallisuus on sydäntäsi lähellä. Miltä kuulostaa? Liikuta itsesi meille töihin!  www.transval.fi


Ota yhteyttä:

Sähköposti: rekrytointi@transval.fi
Sijainti: Hyrylä
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1451494
  • Tehtäväalue:
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Hyrylä, Uusimaa