kesätyöntekijöitä varastolle, DHL Supply Chain
DHL Supply Chain

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2022

''DHL on osa maailman johtavaa logistiikkakonsernia Deutsche Post DHL Groupia, ja eri liiketoimintayksiköistä koostuva DHL-perhe tarjoaa alan kattavimman valikoiman logistiikkapalveluita. DHL:n maailmanlaajuiseen verkostoon kuuluu yli 220 maata ja aluetta sekä noin 360.000 työntekijää. DHL Supply Chain tuottaa asiakkailleen toimitusketjun hallintaan ja operointiin liittyviä laajoja logistiikka- ja tiedonhallintaratkaisuja. Vahvuutenamme on maailmanlaajuinen asiantuntijaverkosto ja paikallinen erikoisosaaminen. ''

Etsimme yhteistyössä DHL Supply Chainin kanssa varastotyöntekijöitä kesän ajalle. Työtä tehdään Pk-Seudun DHL:n toimipisteillä. Työt käynnistyvät sopimuksen mukaan kevään aikana. Töitä tehdään pääsääntöisesti kahdessa vuorossa klo 06-22 välillä.

Tarjoamme sinulle vaihtelevia työtehtäviä osaamisesi ja DHL:n tilanteen mukaisesti. Työhön kuuluu tyypillisesti esimerkiksi pakkaamista ja keräilyä korkeakeräilijällä.

Haemme oppimishaluisia ja toimeen tarttuvia työntekijöitä. Aikaisempi kokemus työntömastotrukin tai korkeakeräilijän ajamisesta on eduksi. Myös muu varastokokemus katsotaan eduksi. Tärkeintä on kuitenkin hyvä asenne ja halu kehittyä. Työn aloitukseen sisältyy perehdytys.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden vaihteleviin tehtäviin, kokeneiden esimiesten tuen sekä kilpailukykyisen palkan logistiikka-alalla (0-3 vuoden kokemuksella 15,04 €/h + lisät). Parhaassa tapauksessa sinulle voi tarjoutua kehityspolku DHL:llä myös pitkällä aikavälillä.

Kiinnostuitko mahdollisuudesta työskennellä maailman johtavassa logistiikka-alan yrityksessä? Toimi nopeasti ja hae tehtävää sivujemme kautta ja liitä mukaan CV. Haastattelemme hakijoita jo haun aikana. Käytämme tällä hetkellä haastatteluiden apuna videokysymyksiä. Mikäli tilanne sallii, DHL järjestää potentiaalisille kesätyöntekijöille esittelyinfon DHL:n toiminnasta ja haastatteluiltapäivän 3.3.2022, jonne kutsutaan osallistujat haastatteluiden perusteella. Ota siis tämä päivä itsellesi kalenteriin ylös!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1546821
  • Tehtäväalue: Liikenne ja logistiikka
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 21.2.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Emma Klemetti (emma.klemetti (a) adecco.fi)
  • Sijainti: Vantaa, Espoo, Helsinki, Vantaa