(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä Vantaan leipomoon
Fazer Leipomot

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.12.2019

Meillä luodaan hetkiä, joilla on merkitys. Haemme sinua

Kesätyöntekijä Vantaan leipomoon

Kesätyöntekijät työllistyvät monipuolisiin teollisen leipomon työtehtäviin. Tuotannon ruoka- ja kahvileipäosastoilla tehtävät sisältävät koneiden ja laitteiden avulla suoritettavia valmistus- ja pakkaustöitä, joita tehdään kahdessa vuorossa (arkisin aamu- ja iltavuorossa). Leipomon lähettämössä päätehtävänä on asiakaskohtainen keräily (arkisin ilta- ja yövuorossa). Haemme lisäksi muutamia kesätyöntekijöitä tuotannon kunnossapitoon sähkö- ja mekaanisen asentajan tehtäviin (arkisin aamu- ja iltavuoro). 

Työaika kokoaikaisissa tehtävissä on 40h/vko. Palkkaamme lisäksi muutamia kesätyöntekijöitä osa-aikaiseen viikonlopputyöhön (16h/vko, työt pe-su).

Kesätyöt ajoittuvat touko- ja syyskuun väliselle ajalle.  Pääsääntöisesti edellytämme hakijoilta valmiutta työskennellä 4.5.-28.8. välisen ajan.

Tutustu leipomon tuotantotyöhön täällä: https://www.youtube.com/watch?v=9FQ-6pTZN6M

Miksi Fazer?

Olet osa lämminhenkistä työyhteisöä, jossa kannustamme toisiamme huippusuorituksiin. Kanssamme pääset tekemään töitä korkealaatuisten makuelämysten puolesta – yhteistyössä muiden ammattitaitoisten fazerilaisten kanssa. Tarjoamme sinulle kehittävän ja kannustavan työilmapiirin sekä Fazer-edut. Tunnetuimmat merkit ja pitkä historiamme takaavat tekemisen laadun.

Mitä toivomme sinun tuovan tiimiin?

Haemme joukkoomme positiivisen asenteen omaavia, oma-aloitteisia ja yhteistyötaitoisia kesätyöntekijöitä. Arvostamme erityisesti elintarvike- ja prosessialan opintoja sekä aikaisempaa työkokemusta tuotantoympäristöstä. Kokemus leipomon tuotantotyöstä on eduksi. Huomioithan, että tehtävä edellyttää suomenkielentaitoa sekä valmiutta työskennellä vuorotyössä.

Hae nyt ja tule mukaan tiimin, joka luo merkityksellisiä hetkiä.

Hae tehtävää viimeistään 26.1. täyttämällä hakemus osoitteessa www.urafazerilla.fi. Toimithan nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja aloitamme haastattelut tammikuun puolivälissä.

Mainitsethan hakemuksessasi mistä tehtävästä olet kiinnostunut (tuotanto-, lähettämö- vai kunnossapitotyö, koko- vai osa-aikainen tehtävä). Tarkistathan, että kulkuyhteytesi Vantaan Vaaralaan ovat kunnossa (aamuvuoro alkaa klo 6). Huomioithan, että tehtävät ovat luonteeltaan määräaikaisia kesäsijaisuuksia, joten edellytämme kaikilta tehtäviin valittavilta hakijoilta sitoutumista määräajaksi (ei mahdollisuutta kesälomaan). Merkitsethän hakemukseesi myös aikavälin, jonka voit työskennellä.

Kun Karl Fazer avasi ensimmäisen konditoriansa Helsingin Kluuvikadulle vuonna 1891, hänen missionsa oli tehdä ruokaa, jolla on merkitys: mahdollistaa ilon ja hyvinvoinnin hetkiä ihmisille ympärillään. Tänään se kiteytyy lupaukseemme: Northern Magic. Made Real. Tänä päivänä meillä on toimintaa yhdeksässä maassa ja vientiä noin 40 maahan. Menestyksemme takana vaikuttavat edelleen Karl Fazerin arvot, luovuus ja ennakkoluulottomuus. Ne näkyvät tuotteiden ja palvelun parhaassa laadussa, rakastetuissa brändeissä, ihmisten osaamisessa ja vastuullisessa tavassa toimia. https://www.fazergroup.com/fi/tietoa-fazerista/

Northern Magic. Made Real.