Kesätyöntekijöitä Vantaan leipomon tuotantoon
Fazer Leipomot Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 31.12.2020

Luo kanssamme makuelämyksiä, joilla on merkitys. Haemme sinua

Kesätyöntekijä Vantaan leipomon tuotantoon

Kesätyöntekijämme Vantaan leipomon tuotannossa työllistyvät monipuolisiin teollisen leipomon työtehtäviin. Tuotannon ruoka- ja kahvileipäosastoilla työtehtävät sisältävät koneiden ja laitteiden avulla suoritettavia valmistus- ja pakkaustöitä, joita tehdään kahdessa vuorossa (pääasiassa arkisin aamu- ja iltavuorossa, tarpeen mukaan myös yövuorossa). Työaika kokoaikaisissa tehtävissä on 40h/vko. Palkkaamme lisäksi muutamia kesätyöntekijöitä osa-aikaiseen viikonlopputyöhön 16h/vko, jolloin työtunnit sijoittuvat perjantain ja sunnuntain väliselle ajalle.

Kesätyöt ajoittuvat touko- ja syyskuun väliselle ajalle.  Pääsääntöisesti edellytämme hakijoilta valmiutta työskennellä 3.5.-29.8. välisen ajan.

Miksi Fazer Leipomot?

Olet osa lämminhenkistä työyhteisöä, jossa kannustamme toisiamme huippusuorituksiin. Kanssamme pääset tekemään töitä korkealaatuisten makuelämysten puolesta – yhteistyössä muiden ammattitaitoisten fazerilaisten kanssa. Tarjoamme kesätyöntekijöillemme kattavan perehdytyksen sekä kehittävän ja kannustavan työilmapiirin herkullisia Fazer-etuja unohtamatta. Tunnetuimmat merkit ja pitkä historiamme takaavat tekemisen laadun!

Mitä toivomme sinun tuovan tiimiin?

Haemme joukkoomme positiivisen asenteen omaavia, oma-aloitteisia ja yhteistyötaitoisia kesätyöntekijöitä. Arvostamme erityisesti elintarvike- ja prosessiteollisuuden opintoja sekä aikaisempaa työkokemusta tuotantoympäristöstä. Kokemus tuotantotyöstä leipomossa on eduksi. Huomioithan, että tehtävä edellyttää suomen kielen taitoa sekä valmiutta työskennellä vuorotyössä.

Hae nyt ja tule mukaan tiimiin, joka luo merkityksellisiä hetkiä.

Tutustu vielä tästä meihin työnantajana ja hae tehtävää 31.1. mennessä. Toimithan nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja aloitamme jo tammikuun puolessa välissä ryhmähaastattelut, joihin kutsumme jatkoon valitut hakijat henkilökohtaisesti. Tarkkailethan siis sähköpostiasi sekä puhelintasi yhteydenottomme varalta, ettei herkullinen kesätyömahdollisuus mene sivu suun!

Mainitsethan hakemuksessasi mistä tehtävästä olet kiinnostunut (koko- vai osa-aikainen tehtävä). Tarkistathan, että kulkuyhteytesi Vantaan Vaaralaan (Fazerintie 6, 01230 Vantaa) ovat kunnossa (aamuvuoro alkaa klo 6). Huomioithan, että tehtävät ovat luonteeltaan määräaikaisia kesäsijaisuuksia, joten edellytämme kaikilta tehtäviin valittavilta hakijoilta sitoutumista määräajaksi (ei mahdollisuutta kesälomaan). Merkitsethän hakemukseesi myös aikavälin, jonka voit työskennellä (myös kyselyssä mainitun aikavälin ulkopuolella).

Kysy meiltä lisää lähettämällä sähköpostia rekrytointi@fazer.com.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1410629
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa
  • Lisätietoja antaa: rekrytointi@fazer.com