(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä Vantaan leipomon tuotantoon
Fazer Leipomot Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2019

Etsitkö hyvältä maistuvaa työtä? Haemme nyt

Kesätyöntekijöitä Vantaan leipomon tuotantoon

Luo työlläsi iloa jokaiseen päivään

Haemme Vantaan leipomoon kesätyöntekijöitä määräaikaisiin sijaisuuksiin touko- ja syyskuun väliselle ajalle.  Pääsääntöisesti edellytämme hakijoilta valmiutta työskennellä vähintään 6.5.-23.8. välisen ajan. 

Kesätyöntekijät työllistyvät teollisiin valmistus- ja pakkaustehtäviin tuotantolaitoksen ruoka- ja kahvileipäosastoilla tai tuotantolaitoksen lähettämöön päätehtävään asiakaskohtainen keräily. Haemme lisäksi muutamia kesätyöntekijöitä tuotannon kunnossapitoon ja varastoon.  

Pääsääntöisesti työaika tehtävissä on 40h/vko ja työtä tehdään kahdessa vuorossa (aamu ja ilta), lähettämössä myös yövuorossa. Palkkaamme lisäksi muutamia kesätyöntekijöitä osa-aikaiseen viikonlopputyöhön (16h/vko, työt pe-su). 

Tutustu paahtoleivän valmistukseen Vantaan leipomolla täällä.

Miksi Fazer Leipomot?

Kanssamme pääset tekemään töitä korkealaatuisten makuelämysten puolesta – yhteistyössä muiden ammattitaitoisten fazerilaisten kanssa. Tarjoamme sinulle kehittävän ja kannustavan työilmapiirin sekä Fazer-edut. Meille on kunnia-asia, että työ ja elämä ovat tasapainossa ja että jokaiselle päivälle riittää mielekkäitä haasteita ja kehittymisen mahdollisuuksia. Tunnetuimmat merkit ja pitkä historiamme takaavat tekemisen laadun.

Mitä toivomme sinun tuovan tiimiin

Haemme joukkoomme positiivisen asenteen omaavia, oma-aloitteisia ja yhteistyötaitoisia kesätyöntekijöitä. Arvostamme erityisesti elintarvike-, prosessi- ja logistiikka-alan opintoja sekä aikaisempaa työkokemusta tuotanto- ja/tai varastoympäristöstä. Trukinajotaito ja kokemus leipomon tuotantotyöstä on ehdoton etu. Huomioithan, että tehtävä edellyttää täysi-ikäisyyttä, suomenkielentaitoa sekä valmiutta työskennellä vuorotyössä.

Etsitkö hyvältä maistuvaa työtä? Löydä työpaikka sinun makuusi.

Hae tehtävää 27.1. mennessä täyttämällä hakemus osoitteessa www.urafazerilla.fi. Ethän jätä hakemuksen täyttämistä viimeiseen päivään, sillä täytämme paikat mahdollisimman pian. 

Mainitsethan hakemuksessasi mistä tehtävästä olet kiinnostunut (tuotanto-, lähettämö-, kunnossapito- vai varastotyö).  

Tarkistathan, että kulkuyhteytesi Vantaan Vaaralaan on kunnossa. Jokaisen hakijan on pystyttävä saapumaan ajoissa aamuvuoroon, joka alkaa klo 6. Huomioithan, että tehtävät ovat luonteeltaan määräaikaisia kesäsijaisuuksia, joten edellytämme kaikilta tehtäviin valittavilta hakijoilta sitoutumista määräajaksi (ei mahdollisuutta kesälomaan). Merkitsethän hakemukseesi myös aikavälin, jonka voit työskennellä. 

Pysähtyessäsi nauttimaan Fazerin tuotteista tai palveluista, voit maistaa niissä rakkautemme ja omistautumisemme. Missiotamme – ruokaa, jolla on merkitys – toteutamme 15 000 tiimiläisen voimin eri vastuullisissa ja innovatiivisissa liiketoiminnoissamme. Ponnistamme Pohjoismaisilta juuriltamme kohti kansainvälisiä markkinoita, tähtäimessämme kasvu. Jos jaat intohimomme, voit löytää juuri sinulle sopivan roolin tiimistämme. 

Tutustu meihin: #meidänfazer