(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä Vantaalle ja Klaukkalaan
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2020

Kohteina varastoa, toimistoa, myymälää, päiväkotia. Aiempi siivouskokemus ei välttämätön.

 

L&T tarjoaa tänäkin vuonna yli 1000 kesätyöpaikkaa eri tehtävissä ympäri Suomea! Siivouksen kesärekryt pyörähtävät käyntiin N-Y-T! Kuljetko kenties kotonakin imuri kainalossa ja pölyhuiska kädessä? Meillä siitä maksetaan – tule meille tienaamaan! Etsimme kesälomien tuuraajiksi reippaita ja ennakkoluulottomia

 

KESÄSIIVOOJIA PÄÄKAUPUNKISEUDULLE Vantaan ja Klaukkalan alueille. 

 

Vakituisten siivoojien kirmatessa kesälaitumille aukenee näytön paikka luotettaville ja reippaille lomasijaisille Vantaalle ja sen ympäryskuntiin. Töitä on tarjolla vaihtelevissa asiakaskohteissamme toimistoista myymälöihin ja koulukohteisiin. Työaika riippuu kohteesta, mutta siivoojan työt sijoittuvat yleisimmin klo. 6.00-22.00. Tyypillisesti siivoojan työajat sijoittuvart lähinnä arkiaamuihin, mutta mahdollisesti myös iltaisin ja viikonloppuisinkin. Kerrothan siis hakemuksessasi, milloin sinä olisit käytettävissämme!

 

Mitä sinä voisit tarjota meille? 

Edellytämme kesätyöntekijöiltämme ennen kaikkea luotettavuutta, joustavuutta ja itseohjautuvuutta. Aikaisempi työkokemus siivoustöistä muuallakin kuin kotona on toki plussaa, mutta meillä timanttinen asenne ratkaisee.

 

Pidämme sinusta huolen ja tarjoamme sinulle  

vastuullisen työnantajan yli 100-vuoden kokemuksella. Meillä tehdään töitä paremman huomisen puolesta! Lisäksi tarjoamme sinulle mukavan kesätyön osana mahtavaa työyhteisöä, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön. Haluamme tukea tulevaisuuden urapolkuasi ja auttaa sinua pääsemään tavoitteisiisi työelämässä. Muistathan siis, että hyvin hoidettu kesätyö voi poikia työpaikan L&T:llä myös jatkossa!!

 

Haluatko sinäkin osaksi kiertotaloutta meidän kesätyöntekijänä?

Jos mielenkiintosi heräsi, hae kesätyöpaikkaa oheisen hakulinkin kautta! Täytähän hakemuksen huolellisesti, jotta osaamme löytää juuri sinulle sopivia kesätöitä. Kerro kokemuksestasi, käytettävyydestä ja milloin voit aloittaa. Ilmoitathan hakemuksessasi jo etukäteen, mikäli olet suunnitellut kesälomia.

 

Vai jäikö jokin mietityttämään?

Voit rohkeasti esittää kysymyksesi sekä mietteesi meille osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi , eli ei kun tutustumaan meihin työnantajana lisää! Huomioithan, että emme ota hakemuksia vastaan sähköpostitse.