(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä Vantaa Catering Service Oy:lle.
Vantaa Catering Services Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2019

Etsikö kivaa kesätyötä? Oletko reipas ja toimeen tarttuva työntekijä? Kiinnostaako työ ketterässä täyden palvelun kasvavassa catering yrityksessä?

Haemme asiakkaallemme Vantaa Catering Service Oy:lle cateringtyöntekijöitä määräaikaisiin työsuhteisiin touko-elokuun välille. Nyt sinulla on mahdollisuus päästä osaksi matkustajien herkkuhetkeä.

Lähde mukaan kesätöihin missä pääset tutustumaan lentoliikenteen aterioiden valmistus ja pakkaus prosesseihin. Yritys toimittaa ruoat ja juomat sekä erilaiset myyntiartikkelit heidän asiakasyhtiöiden lennoille. Tuotantoyksikköjä on 2 ja ne sijaitsevat Vantaalla Veromiehessä, lentoaseman läheisyydessä.

Vantaa Catering Services Oy on yksityinen, vuonna 1994 perustettu lentoyhtiöille Inflight-palveluita tuottava yritys. Asiakkaina ovat Suomesta liikennöivät reitti-, charter- ja yksityislentoyhtiöt.

Työssäsi pakkaat ja valmistat aterioita viileissä olosuhteissa touhukkaassa ilmapiirissä. Tuotanto pyörii ma-su välillä eli viikon jokaisena päivänä klo 6-20 välillä.

Hakijalta vaaditaan

• Hygieniapassi

• 18 vuoden ikää

• Sitoutumista kesätyöhön täysipainoisesti koko määräaikaisuuden ajan

• Suomen kielen taitoa (mikäli äidinkielesi on muu kuin suomi, sinulla tulee olla suomenkielentodistus tasoa B1)

Toivomme, että sinulla olisi aktiivinen ja rohkea asenne: uskallat puuttua poikkeamiin linjastolla ja kysyt apua, mikäli työ ei rullaa. Tällaisessa pestissä on tärkeää, että työ on kivaa ja sujuvaa, joten siinä määrin on hyvä handlata ryhmätyöskentelytaitoja.

Jokaiselle tehtävään valitulle tehdään suppea turvallisuusselvitys.

Jos et säikähdä fyysistä työtä kylmätiloissa, haluamme ehdottomasti kuulla sinusta lisää ja toivottaa tervetulleeksi porukkaan!

Hae mukaan jo tänään! Tarkkailethan sähköpostiasi, sillä lähetämme jatkoon valituille linkin videohaastatteluun!

Edellytykset työnsaannille: Hygieniapassi
Eduksi luettavat asiat: Hygieniapassi