Kesätyöntekijöitä valvomotyöntekijän tehtävään, pääkaupunkiseutu
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.1.2019

Tulisitko meille oppimaan valvomotyöntekijän töitä käytännössä?

Caverion palkkaa tänäkin vuonna yhteensä noin 200 kesätyöntekijää eri puolille Suomea monipuolisiin harjoittelutehtäviin:  kiinteistötekniikan ja teollisuuden huoltoon ja kunnossapitoon, asennustöihin (IV, LV, sähkö, AV, kylmä, putki, turva, sammutus, automaatio), projektinhoito- ja työnjohtotehtäviin sekä liiketoiminnan tukipalveluihin.

Nyt etsimme kesätyöntekijöitä valvomotyöntekijän/käyttöpäivystäjän tehtävään pääkaupunkiseudulle. Työpäiväsi koostuvat valvottavien kohteiden taloteknisten prosessien valvonnasta ja hälytysten käsittelystä sekä vikatilanteista tiedottamisesta sovittujen prosessien mukaisesti. Työ on jatkuvaa vuorotyötä; 12h vuoroja aamu-aamu-yö-yö kierrolla, jonka jälkeen on 6 päivän vapaa. Tehtävään ehdolla olevalle tehdään hakijan suostumuksella turvallisuusselvitys.

Eikö sinulla vielä ole paksua ansioluetteloa? Ei hätää. Kunhan olet täysi-ikäinen ja sinulta löytyy alla lueteltuja asioita, saatat hyvinkin olla yksi vuoden 2019 kesäcavereista:

  • Opiskelet AMK:ssa tai yliopistossa talo-/automaatio-/energiatekniikkaa
  • Sinulla on talotekniikan tuntemusta ja perustietämystä tietokoneiden käytöstä
  • Englannin kieli sujuu niin puhuttuna kuin kirjoitettunakin
  • Rakennusautomaation tuntemus ja ajokortti on plussaa!

Voimme taata, ettet syksyllä koulun penkille palatessasi joudu huomaamaan ainoastaan kahvinkeittotaitojesi kehittyneen. Meillä pääset opiskelualasi käytännön töihin kehittämään ammattitaitoasi osaavan tiimin tuella. Mainittakoon myös, että monet kesäcaverit palaavat meille työharjoittelun tai lopputyön merkeissä, ja opiskeluaikana kesänsä harjoittelussa viettäneitä tapaa työmailla ja toimistolla myös valmistumisen jälkeen.

Käy kurkkaamassa edellisvuoden kesäcavereiden fiiliksiä Instagramissa hashtagillä #kesäcaveri. Lisää kesäcavereiden kertomuksia siitä, millaista Caverionilla on olla töissä löytyy täältä.

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni –kampanjassa, johon voit tutustua täällä. Viime vuoden kesäcaverit antoivat kesätyökokemukselleen arvosanan 3,6/4. 

Toivottavasti kiinnostuit! Hae meille kesätöihin alla olevan linkin kautta 28.2.2019 mennessä.

Seuraa Caverionin meininkiä myös sosiaalisessa mediassa: Facebook Instagram YouTube LinkedIn Twitter

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1226814
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 28.2.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa