Kesätyöntekijöitä vaihtoautomyyntiin tai asiakaspalvelu-/toimistotehtäviin
ALD Automotive

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.3.2019

Tervetuloa meille Vantaan Koivuhakaan tai Kaivokselaan

Kesätöihin vaihtoautomyyntiin tai asiakaspalvelu-/toimistotehtäviin

Vaihtoautomyynnissä pääset työskentelemään avustavissa tehtävissä automyyjiemme kanssa myyntiprosessin eri vaiheissa.  Olet kiinnostunut autoista ja kykenet myös kontaktoimaan asiakkaita. Avustat vaihdossa tarjottavien autojen kunnon arvioinnissa, hinnoittelusta ja jälleenmyynnissä. Olet ulospäinsuuntautunut ja hallitset MS Office -ohjelmat. Kielitaidon katsomme eduksi. Ajokortti on tässä tehtävässä välttämätön. Sekä Koivuhaan että Kaivokselan vaihtoautomyyntimme tarjoavat mielellään kesätyöpaikan.

Asiakaspalvelu-/toimistotehtävissä avustat mm. leasingautojen tilausten valvonnassa sekä autojen luovutusajankohdista sopimisessa asiakkaiden ja autoliikkeiden kanssa. Avustat asiakkaille tarvittavien asiapapereiden toimittamisessa, tietojen tallentamisessa järjestelmiin, autojen rekisteröinneissä ja autoihin liittyvissä laskuissa. Tehtäviisi voi kuulua myös myyntiä tukevia työtehtäviä. Avustat myytyjen autojen rekisteröinneissä, autojen vakuutusten tarkistamisessa, laskutuksessa ja palautuvien leasingautojen kirjaamisessa järjestelmiin. Avustat myös asiakaspalvelussa. Tehtävien painopisteet määräytyvät sen mukaan mihin tiimiimme sijoitut – meillä on tarjolla useampi kesätyöpaikka Vantaan Koivuhaan toimipisteessämme. Asiakaspalvelu-/toimistotehtävät edellyttävät aktiivista ja positiivista työotetta, Microsoft Office työkalujen osaamista ja myös englannin kielitaitoa on hyvä olla.

Tarjoamme kesätöitä ammattimaisessa ja nykyaikaisessa työskentely-ympäristössä sekä kivat työkaverit!

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävät täytetään heti, kun sopivat henkilöt löytyvät. Täytä siis hakemuslomake ja liitä mukaan hakemuskirjeesi ja CV:si osoitteessa uratori.mps.fi mahdollisimman pian, mutta viimeistään 21.4.2019 mennessä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1251594
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa