Kesätyöntekijöitä Vaasaan
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.6.2020


Vietä kesäsi duunISSa! Etsimme KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ erilaisiin siivoustehtäviin VAASAAN loppukesän tarpeisin.

Etsimme kesätyöntekijöitä eri mittaisiin tuurauksiin Vaasaan siivoustehtäviin. Töitä on tarjolla mm. myymälöiden, toimistojen ja kauppakeskusten ylläpitosiivouksessa, pullohuonetehtävissä sekä ikkunanpesussa. Työajat määräytyvät kohteen mukaan, hakemuksessa voit tarkentaa meille, mihin aikoihin olet käytettävissä. Tarjolla on koko- ja osa-aikaisia työsuhteita. Työsuhteet tullaan solmimaan sopimuksen mukaan heinä-elokuun vaihteesta eteenpäin.

Toivomme, että sinulla on hallussa kaksi asiaa: asenne - haluat aidosti tehdä töitä käsilläsi ja asiakaspalvelutaito - haluat tarjota maailman parasta palvelua asiakkaillemme. Mainitsethan hakemuksessasi myös mikäli sinulta löytyy aikaisempaa työkokemusta siivoustehtävistä, hygieniapassi, työturvallisuuskortti tai ajokortti sekä mikäli sinulla on oman kulkupelin käyttömahdollisuus.

Kerrytä työkokemustasi kesäduunISSa ja ansaitse kesän rientoja tai syksyn säästöjä varten. Kesätyöntekijänä olet meille tärkeä tiimin jäsen ja perehdytämme sinut tehtävääsi. ISS Palvelut maksaa kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaista palkkaa. Lähetä hakemuksesi viimeistään 9.8.2020 mennessä oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi.

Tunnelmia kesätyöpaikoistamme voit käydä katsomassa myös YouTubesta

Kaikissa mieltäsi askarruttavissa asioissa voit olla yhteydessä rekrytiimiimme sähköpostilla osoitteeseen rekrytointi@iss.fi.

Olemme tänäkin vuonna mukana tarjoamassa Vastuullisia Kesäduuneja ympäri Suomen. Lue lisää Vastuullisesta kesäduunikampanjasta täältä

ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Meidän visiomme on tulla maailman parhaaksi palveluyritykseksi. Arvojamme ovat rehellisyys, yrittäjyys, vastuu ja laatu. Nämä näkyvät innovointiin kannustavana ilmapiirinä, joille laatu on intohimo ja rehellisyys toisten kunnioittamista. Otamme vastuun siitä, mitä teemme, kenelle teemme ja mitä lupaamme.

     

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot