(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä Vaasaan
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2019

L&T tarjoaa tänänkin kesänä liki 1000 kesätyöpaikkaa eri tehtävissä ympäri Suomen. Haemme vakituisten työntekijöidemme kesälomittajiksi innokkaita ja ennakkoluulottomia siivoojia

KESÄKSI 2019 VAASAAN


Töitä on tarjolla erilaisissa asiakaskohteissamme myymälöistä toimistoihin ja tuotantotiloista porraskohteisiin. Tehtäviin kuuluu huolehtia toimitilojen puhtaudesta, jätteiden lajittelusta sekä ystävällisestä asiakaspalvelusta. Työaika riippuu kohteesta, mutta pääsääntöisesti siivoojamme työskentelevät arkiaamuisin klo 06 alkaen. Määrittelethän käytettävyytesi mahdollisimman tarkasti hakemuksessasi.

 

Edellytämme työntekijöiltämme ennen kaikkea luotettavuutta, joustavuutta ja valmiuksia toimia itseohjautuvasti. Aikaisempi työkokemus ja hyvä siivoussilmä ovat plussaa, mutta näissä hommissa asenne ja motivaatio ratkaisevat!

 

Ilahduta meitä hakemuksellasi mieluiten mahdollisimman pian! Huomioithan, että hakemuksia käydään läpi ja haastatteluita järjestetään koko kevään ajan. Lisätietoja tehtävästä saat sähköpostitse: rekry@lassila-tikanoja.fi.

 

Tsekkaa L&T:n Kesäduuni sivusto osoitteesta https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat/kesaduuni ja tutustu samalla meihin Instagramissa tai Facebooksissa.

 

P.S. Muistathan, että hyvin hoidettu kesätyö voi poikia työpaikan myös jatkossa L&T:llä. Meillä on yli 350 erilaista ammattinimikettä, ja monipuoliset uramahdollisuudet.

 

Olemme palveluyritys, joka on muuttamassa kulutusyhteiskuntaa tehokkaaksi kierrätysyhteiskunnaksi. Toimimme Suomessa, Ruotsissa ja Venäjällä. L&T:n liikevaihto vuonna 2018 oli 802,2 miljoonaa euroa ja yhtiö työllistää 8 600 henkilöä. L&T on listattu Nasdaq Helsingissä.