(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä Vaasaan siivous- ja monipalvelutehtäviin
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.4.2019
Etsitkö ensimmäistä kesäduuniasi tai ovatko kesän suunnitelmat vielä tekemättä? Vietä kesäsi duunISSa!


Vaasan seudulla on auki useita kesätyöpaikkoja erilaisiin siivous- ja monipalvelutehtäviin. Voit työskennellä kesäsi myymälöiden, toimistojen tai kauppakeskusten ylläpitosiivouksissa, vai viihtyisitkö paremmin koulujen tai teollisuuden kohteiden peruspesuissa - meillä on juuri sinulle sopivaa duunia tarjolla!


Tullaksesi valituksi kesätyöntekijäksi sinulla tulee olla hallussa kaksi asiaa: asenne- haluat aidosti tehdä töitä käsilläsi ja asiakaspalvelu - haluat tarjota maailman parasta palvelua asiakkaillemme. Me perehdytämme sinut työtehtäviisi ja tiimi on tukenasi läpi kesän! Muut taitosi ja kokemuksesi lasketaan eduksesi, joten muistathan mainita hakemuksessasi, jos sinulla on aikaisempaa työkokemusta tai olet suorittanut hygieniapassin tai työturvallisuuskortin.


Kerrytä työkokemustasi kesäduunISSa ja ansaitse rahaa kesän rientoihin tai syksyn säästöihin. ISS Palveluissa löytyy sinulle sopivaa duunia, olet sitten aamun torkku tai illan virkku. KesäduunISSa olet meille yhtä tärkeä tiiminjäsen kuin kuka tahansa muukin. Perehdytämme sinut tehtäviisi ja maksamme kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaista palkkaa.


Olemme tänäkin vuonna mukana tarjoamassa Vastuullisia Kesäduuneja ympäri Suomen. Lue lisää Vastuullisesta kesäduunikampanjasta täältä sekä katso tunnelmia kesätyöpaikoistamme YouTubesta.


Aloita valmistautuminen kesään jo nyt ja lähetä hakemuksesi viimeistään 28.4.2019 mennessä oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi. 


Me ISS Palvelut edistämme asiakkaidemme liiketoimintaa tarjoamalla vastuullisia, toimivia ja luotettavia palveluita yhtenä helposti hallittavana kokonaisuutena, jonka toteutuksesta vastaa suurin voimavaramme: osaavat ja ratkaisukykyiset ihmiset. Luottamalla ammattilaisiimme luomme palvelun, joka vie asiakkaamme tavoitteisiinsa - "The Power of the Hu­man Touch". Toimimme 300 kun­nas­sa ja työllistää noin 8 000 työnte­kijää ja lähes 1000 kesätyöntekijää joka kesä.