(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä Uuteenkaupunkiin ja Vehmaalle
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.5.2020

Etsitkö vielä kesätöitä? Kuljetko kotonakin imuri kainalossa ja pölyhuiska kädessä? Miksi et tulisi meille tienaamaan? Etsimme vakituisten työntekijöidemme kesälomien tuuraajiksi reippaita ja ennakkoluulottomia

 

SIIVOOJIA UUDENKAUPUNGIN JA VEHMAAN ALUEELLE! 

 

Vakituisten siivoojien kirmatessa kesälaitumille kesäkuusta elokuuhun aukenee näytön paikka luotettaville ja reippaille lomasijaisille. Töitä on tarjolla vaihtelevissa asiakaskohteissamme toimistoista myymälöihin ja laitoskohteisiin Uudenkaupungin ja Vehmaan alueella. Työaika riippuu kohteesta, mutta siivoojan työpäivä alkaa aikaisimmillaan klo 6:00. Töitä on tarjolla erilaisissa työvuoroissa lähinnä arkiaamuisin, mutta mahdollisesti myös iltaisin ja viikonloppuisinkin. Kerrothan siis hakemuksessasi, milloin sinä olisit käytettävissämme!

 

Mitä sinä voisit tarjota meille? 

Edellytämme kesätyöntekijöiltämme ennen kaikkea luotettavuutta, joustavuutta ja itseohjautuvuutta. Aikaisempi työkokemus siivoustöistä muuallakin kuin kotona on toki plussaa, mutta meillä timanttinen asenne ratkaisee.

 

Entä mitä me puolestamme haluamme tarjota sinulle? 

Tarjoamme sinulle mukavan kesätyön osana mahtavaa työyhteisöä, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön. Haluamme tukea tulevaisuuden urapolkuasi ja auttaa sinua pääsemään tavoitteisiisi työelämässä. Muistathan siis, että hyvin hoidettu kesätyö voi poikia työpaikan L&T:llä myös jatkossa!

 

Miltä kuulostaisi, olisiko tämä etsimäsi kesätyöpaikka?

Jos mielenkiintosi heräsi, kerrothan meille lisää itsestäsi ja hae kesätyöpaikkaa mahdollisimman pian nettisivujemme kautta oheisesta linkistä! Ilmoitathan hakemuksessasi, millä ajanjaksolla olisit parhaiten käytettävissämme.

 

Vai jäikö jokin mietityttämään?

Voit rohkeasti esittää kysymyksesi sekä mietteesi meille osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi , eli ei kun tutustumaan meihin työnantajana lisää! Huomioithan, että emme ota hakemuksia vastaan sähköpostitse.