(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä (useita paikkakuntia)
OP Lounaismaa

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2019

OPn kesätyöhaku on jälleen auki – hae mukaan jo tänään!

Tarjoamme jälleen ensi kesänä sadoille nuorille tulevaisuuden ammattilaisille mahdollisuuden kehittää osaamistaan ammattilaistemme tukemana ja kartuttaa arvokasta työkokemusta Suomen johtavassa finanssialan yrityksessä.

Haemme tulevalle kesälle Lounaismaan Osuuspankkiin kesätyöntekijöitä Forssan, Salon ja Someron konttoreihimme  ilahduttamaan niin asiakkaidemme kuin henkilökuntamme kesää.    Kesäharjoittelupaikkoja Lounaismaan Osuuspankin toimialueella on kymmenkunta.

 

Kesätyöntekijä, OP Lounaismaa    

                        

Tulet olemaan tärkeä osa työyhteisöämme ja työskentelemään meille tärkeimmän ja arvokkaimman asian äärellä, eli asiakkaidemme parissa monipuolisissa asiakaspalvelu- ja myyntitehtävissä kassa- ja päivittäispalveluissamme. Neuvot osaamisesi puitteissa asiakkaitamme palveluidemme käytössä ja tarjoat heidän tarpeisiinsa sopivia pankki- ja vakuutuspalveluita .

Kohtaat asiakkaamme ammattimaisesti niin kasvokkain kuin puhelimitsekin.

Menestyksen avaimet

Sovit joukkoomme, mikäli olet rohkea, innostunut ja oma-aloitteinen henkilö, jolta löytyy hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Olet aidosti kiinnostunut finanssialasta sekä haluat oppia ja kehittää itseäsi.  Parhaassa tapauksessa olet ehtinyt jo kartuttaa työkokemustasi asiakaspalvelu- tai myyntitehtävissä.

Meillä on siis haussa positiivisia ja tavoitteellisia tulevaisuuden finanssialan ammattilaisia, joilla on innostunut asenne finanssialaa kohtaan ja halu tarjota loistavaa asiakaspalvelua.

Monta hyvää syytä hakea!

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä tekemään pankkityötä aidoimmillaan vaihtelevissa  asiakaspalvelutehtävissä sekä tilaisuuden kartuttaa arvokasta finanssialan työkokemusta. Kollegaksi saat alan ammattilaisia jotka tukevat, antavat palautetta ja sparraavat sinua arjessa. Pääset samalla verkostoitumaan ja luomaan kontakteja tulevaa uraasi ajatellen, ja parhaimmassa tapauksessa me saamme sinusta pidempiaikaisen työkaverin!

Käy tutustumassa myös kesäkampanjasivustoomme osoitteessa https://op-careers.fi/content/kesa/?locale=fi_FI. Sivuilta löydät lisätietoja OP:n tarjoamista kesätyömahdollisuuksista ja pääset tutustumaan tarkemmin tehtäviin uratarinoiden sekä videoiden muodossa.

Tästä eteenpäin

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä meillä työskentelyyn tai tehtävään liittyen, henkilöstöpäällikkö Ritva Näsi-Huovinen vastaa niihin mielellään puh. 044 770 1205 torstaina 24.1.2019 klo 13-15 ja  tiistaina, 5.2.2019 klo 10-12 tai klo 15-16 .

Jos puolestamme vakuutimme sinut jo siitä, että tätä mahdollisuutta ei kannata jättää väliin, hae tehtävään 15.2.2019 mennessä oheisen haku-painikkeen kautta ja  kerro meille motivaatiostasi ja osaamisestasi. Haemme kesätyöntekijöitä touko – syyskuulle, joten ilmoitathan hakemuksessasi sinulle soveltuvan työskentelyajankohdan sekä missä konttoreissamme olet kiinnostunut työskentelemään ja onko sinulla auto käytössäsi.

Olemme yhteydessä jatkoon valittuihin hakijoihin helmi-maaliskuun aikana ja ilmoitamme kaikille hakijoille prosessin päättymisestä viimeistään maalis-huhtikuun aikana.

Tarkastamme alan normaalin käytännön mukaisesti valituilta kesätyöntekijöiltä luottotiedot sekä suositukset, joten liitäthän mielellään jo hakemukseesi suosittelijan yhteystiedot.