(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä ulkomaalaukseen
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2018
Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Etsimme ahkeria KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ ULKOMAALAUKSEEN.

Työtehtävät ovat aluksi kesämökkien ulkomaalausta ja myöhemmin kesän aikana mahdollisesti myös muuta ulkomaalausta. Kesämökkien maalaus tapahtuu ympäri Päijät-Hämeen aluetta.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta reipasta ja itseohjautuvaa työotetta sekä huolellisuutta ja täsmällisyyttä. Työjäljelläsi on suuri merkitys asiakkaan viihtyvyyden kannalta. Tehtävässä eduksi ovat ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus, sillä osa tehtävistä sijaitsee esimerkiksi syrjäisillä mökkiteillä, jonne ei pääse julkisilla kulkuneuvoilla.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi pikaisesti osoitteessa hpheimo.fi, kyseisen työpaikkailmoitusen kautta. Lisätietoja tehtävästä Heimolta antaa Jarno Lindeman, 040 086 3333, jarno.lindeman@hpheimo.fi.