(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä Turvallisuusyksikköön
Telia Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.2.2018

Houkuttaako rento, ammatillinen meininki? Tahdotko samalla kartuttaa tärkeitä taitoja tulevaa työuraasi varten?

Opi, kehity, naura ja luo tulevaisuutta kanssamme. Tule siis meille kesäduuniin Teknologian turvallisuusyksikköön ja vietä elämäsi kesä Telialla!

Kesätyöpaikka meillä tarkoittaa monelle räjähtävää lähtölaukausta koko uralle, sillä yli kolmasosa kesätyöntekijöistämme jatkaa työskentelyä meillä kesän jälkeenkin. Inspiroidu New Generation Telco -matkastamme ja varmista paikkasi ajoissa!

Tarjoamme kokoaikaista (38 h/vko) kesätyötä ajalle 1.5.–31.8.2018 Jyväskylään.

Työskentelemme yksikössä, joka vastaa Telian turvallisuusasioista sekä teleoperaattorin lakisääteisten velvoitteiden toteuttamisesta. Tuotamme sisäisille ja ulkoisille asiakkaillemme laadukkaita erikoispalveluita, joita myös kehitämme yksikössämme. Päätehtävänä on käsitellä kirjallisesti saapuneita tietopyyntöjä ja analysoida tietojärjestelmien tuottamia lokeja. Lisäksi tehtäviin kuuluu tietojärjestelmien testausta. Tehtävä edellyttää hyviä asiakaspalvelu- ja tiimitaitoja sisäisten ja ulkoisten kumppaniemme kanssa. Opinnoissasi voit olla painottanut kaupallista tai teknistä osaamista. Kiinnostus digitalisaation suomiin mahdollisuuksiin toimintaprosessien yksinkertaistamisessa on edellytys työssä menestymiselle. Kokenut tiimimme on erikoistunut korkean tason turvallisuustehtäviin. Tehtävässä toimiminen edellyttää hyväksyttyä perusmuotoista turvallisuusselvitystä. Palkkauksemme on kilpailukykyinen ja perustuu ICT-alan työehtosopimukseen (informaatio- ja tietoliikenneala).

Kesätyöpäiväsi saattaisi näyttää tältä

Tulet töihin liukuvasti klo 07.00-09.00 välillä ja työskentelet klo 15.00-17.00 asti. Päivän aikana tehtäviisi kuuluu kirjallisesti saapuneisiin pyyntöihin vastaamista ja tietojärjestelmien lokianalyysien tekoa. Työtehtävät edellyttävät monien tietojärjestelmien käyttöä, joten perehdytys järjestelmien käyttöön on olennainen osa alussa tapahtuvaa koulutusta. Kehitämme osaamistamme jatkuvasti, joten päivään saattaa kuulua lisäksi ideapalavereita ja lyhyitä koulutuksia.

Mitä tarjoamme

Lupaamme, että kartutat kesätöissä arvokasta osaamista tulevaa varten. Mihin suuntaan urasi kehittyykään, on kesän aikana saamistasi ongelmanratkaisu- ja yhteistyötaidoista hyötyä ihan jokaisessa tulevassa työtehtävässäsi. Meillä on erinomainen työilmapiiri ja joustavat työajat sekä työskentelymenetelmät. Jos olet opintojesi loppuvaiheessa, saatat kesän aikana löytää itsellesi opinnäytetyöaiheen tai tehtäväsi saattaa jatkua kesän jälkeenkin.

Toivomme kesätyöntekijöiltämme

  • asiakaspalveluhenkisyyttä
  • tavoitteellisuutta
  • oma-aloitteisuutta ja toimeen tarttumista
  • kiinnostusta toimialaamme kohtaan sekä aitoa halua auttaa asiakasta
  • teknilliseen tai kaupalliseen tutkintoon tähtääviä opintoja
  • sammumatonta janoa oppia uuttaja kykyä omaksua uusia asioita nopeasti
  • sujuvia vuorovaikutus- ja viestintätaitoja sekä suomeksi että englanniksi
  • joustavaa ja aktiivista tiimityöskentelyotetta

Kiinnostuitko? Lähetä raikas CV:si ja työtehtävään kohdistettu hakemuskirjeesi rekrytointijärjestelmämme kautta 28.2.2018 mennessä. Hae pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. 

Haluatko tietää lisää? Kysy mieltäsi askarruttavia asioita Facebookissa Telian kesäduunit -ryhmässä. Kerromme ryhmässä hakuvinkkejä ja päivitämme tietoja hakujen etenemisaikataulusta. Voit myös soittaa Kaille ja kysyä lisää tehtävästä: Kai Koponen p. 0405011892, 15.-16.2. klo 14-16 ja 20.-21.2. klo 12-14. 

 #teliakesä #VKD18