Kesätyöntekijöitä Turkuun
MediPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2021

Haluaisitko työskennellä kesällä kauniissa luonnonläheisessä sekä kotoisassa miljöössä, jossa puitteet on suunniteltu tukemaan optimaalista ikäihmisten hoitotyötä? Haemme nyt lähihoitajia ja hoiva-avustajia kesätöihin asiakkaallemme Turun Hirvensaloon!

Kohteen ja työn kuvaus:

Tämä Hirvensalossa sijaitseva hoitokoti tarjoaa tehostettua palveluasumista sekä virikkeellistä toimintaa ikäihmisille ja muistisairaille henkilöille. Hoivakoti koostuu kolmesta erillisestä pienkodista, joihin 26 asukaspaikkaa jakautuvat. Tämän kohteen tekemisessä korostuu yrittäjävetoinen välittäminen. Kohteen palveluihin kuuluvat viihtyisän ja turvallisen asumisen lisäksi säännöllinen liikunta- ja ulkoiluavustus, rentoutushetket sekä niin kulttuurinen, kuin myös terapeuttinen toiminta useissa eri muodoissa. Kohteessa on myös oma geriatrian ja neurologian erikoislääkäri.

Etsimme kohteeseen 1-2 kesätyöntekijää, koulutukseltaan lähihoitaja ja/tai koulutuksen loppuun käynyt hoiva-avustaja. Hoitajan työtehtäviin kuuluu hyvinvointia edistävän hoitotyön lisäksi asukkaiden virkistys- ja liikuntatoiminnasta huolehtiminen. Kyseessä on 2-vuorotyö tai halutessasi 3-vuorotyö. Halutessasi pääset myös itse vaikuttamaan työaikoihisi! Työ alkaa sopimuksen mukaan toukokuussa 2021 ja töitä olisi tarjolla ainakin elokuun loppuun.

Arvostamme:

Sinulta odotamme hoiva-avustajan koulutusta tai lähihoitajan tutkintoa. On eduksi, jos sinulla on jo kertynyt kokemusta ikäihmisten ja muistisairaiden parissa työskentelystä. Tärkeintä on kuitenkin avoin ja reipas asenne sekä aito kiinnostus ikäihmisten hoitotyöhön.

Tarjoamme sinulle:

Tässä kohteessa sinua on vastaanottamassa yhteen hioutunut ja lämminhenkinen työtiimi, jossa uudet ihmiset otetaan ilolla vastaan. Työnteon puitteet ovat erinomaiset ja kollegoinasi on ammattitaitoisia alan ammattilaisia. Työn aloituksen yhteydessä saat kohteessa perehdytyksen, joka mahdollistaa työtehtävissä menestymisen sekä mielekkään ja turvallisen työnteon. Lisäksi MediPowerin tiimi on tukenasi koko hakuprosessin ajan ja haastattelut järjestetään turvallisesti etänä. 

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit paikasta, ole meihin yhteydessä pikaisesti! Täytä hakemus sivuillamme, kerro työkokemuksestasi ja osaamisestasi tai laita viestiä vaikka WhatsAppissa. Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä.

Lisätiedot: 

HR-koordinaattori Aleksandra Jounila

p. 040 585 5717 

aleksandra.jounila@medipower.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1413537
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.1.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Turku