Kesätyöntekijöitä tuotekehitykseen
Kiilto

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 21.1.2021

Tulevaisuus tehdään tänään. Kiillossa panostetaan päivittäin huomiseen huolehtimalla työhyvinvoinnista, rohkaisemalla uusiutumiseen ja kehittämällä toimintaa jatkuvasti entistä vastuullisemmaksi. Meitä ohjaa tahto olla alamme ympäristöjohtaja, jonka asiantuntijuudella rakennetaan onnistumisia myös asiakkaillemme. Olemme lähellä, etsien uutta ja oivaltaen. Haluatko kirjoittaa oman lukusi satavuotiseen kasvutarinaamme?

 

Haemme Kiillon Lempäälän yksikköön aktiivisia ja kehitysintoisia 18 vuotta täyttäneitä

KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ TUOTEKEHITYKSEEN 

 

Työ sisältää pääasiassa erilaisten koe-erien valmistusta ja testausta. Opinnoissasi voit olla suuntautunut esimerkiksi kemian-, prosessi- tai rakennustekniikkaan. Ymmärrät asiakaslähtöisen toiminnan merkityksen ja turvallisuusajattelu on sinulle luontevaa. Tärkeintä on, että haluat kehittää itseäsi osana ammatillista ja osaavaa työyhteisöämme ja tuot raikkaan ilmeen ja asenteen sekä mahdollisesti jopa uusinta tietoa opinnoistasi kehittyvään organisaatioomme.

Me tarjoamme sinulle mielenkiintoista kesätyötä osaavassa ja mukavassa työyhteisössä osana vakavaraista ja kansainvälisesti kehittyvää yritystä. Monet meillä kesätyöntekijänä aloittaneet ovat jatkaneet työskentelyä myös opintojen ohessa. Voit katsoa RDI Engineer Irma Pylvänäisen uratarinan tältä videolta: linkki

Täytä hakemus ja liitä mukaan myös CV:si viimeistään 28.2.2021. Vastaathan myös hakulomakkeen lopussa olevaan videokysymykseen.

Toimimme Kiillon rekrytointiprosessin mukaisesti ja käsittelemme kaikki tehtävää koskevat yhteydenotot ehdottoman luottamuksellisesti. Järjestämme työhaastattelut (Teamsillä) viikoilla 11 ja 12. Kiilto on savuton työpaikka.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot