(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä tuotantotyöntekijöiksi
Lindström

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.4.2018

Etsimme kesätöihin kahta ekstraajaa tuotantotyöhön nuorekkaaseen tiimiimme Oulun mattopesulaan! Työ sopii erinomaisesti opiskelijalle ja työtä voi tehdä kesän jälkeen myös opintojen ohessa. Etsimämme henkilö on joustava tiimipelaaja, nopea liikkeissään sekä oma-aloitteinen. Henkilön tulee kyetä toimimaan tehokkaasti myös kiireen keskellä.

Töitä tehdään seisten ja työ on fyysisesti raskasta.  Erittäin hyvä fyysinen kunto helpottaa työssä menestymistä. Työtehtäviin kuuluvat vaihtomattojen konepesu, viikkaus, kuivaus, lajittelu, pakkaus ja korjaus. Emme vaadi aikaisempaa työkokemusta alalta tai alan koulutusta, tärkeämpää on positiivinen asenne työntekoon ja halu oppia uutta. Opetamme kaikki työssä tarvittavat taidot.  Työturvallisuuden takia työhön valittavilta edellytetään 18 vuoden ikää ja sujuvaa suomen kielen taitoa. Koska teemme työtä tekstiilien parissa, työ ei sovi allergikoille.

Työ on vuorotyötä ja työvuorot sijoittuvat klo 6.00-23.00 välille. Tarvittaessa teemme myös yövuoroa. Työaika on 0-40h/vko tarvittaessa töihin kutsuttava ja työsuhde on voimassa toistaiseksi. Palkkaus määräytyy alan TES:n mukaan.

Jos jokin asia jäi vielä mietityttämään, kysy rohkeasti lisää. Palveluesimiehemme Virpi Sivonen-Ulkuniemi antaa lisätietoa tehtävästä. Virpin tavoitat sähköpostitse virpi.sivonen-ulkuniemi@lindstromgroup.com tai puhelimitse 040 194 5851.

Jos koet olevasi juuri sopiva ekstra energiseen tiimiimme, lähetä hakemuksesi sähköisen hakulomakkeemme kautta 27.4.2018 mennessä. Perehdytys työhön alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja varsinainen kesälomitus alkaa 4.6.2018.