(Poistunut julkaisusta)

KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ tuotantotyöhön Tampereelle
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2018

Etsimme kesätyöntekijöitä muovialan asiakasyrityksemme tuotantoon eri osastoille.

Työ vaihtelee osastoittain ja esimerkiksi käytössä olevat koneet ovat erilaisia. Tehtäviin kuuluu erilaisia tuotannon töitä, kuten koneiden käyttämistä ja valvomista. Avoimet paikat ovat alkutuotannossa, stanssauspuolella ja käsityöosastolla, jossa tietysti ompelutaito on hakijalle eduksi.

Etsimällämme henkilöillä on hyvä motivaatio työhön, iloinen asenne ja halu oppia uutta. Työ on jokseenkin fyysistä, joten hyvästä kunnosta ei ole haittaakaan. Arvostamme tietysti aikaisempaa kokemusta tuotannon töistä, mutta tärkeintä meille on kuitenkin motivaatio ja mahdollisuudet/halu oppia uusi työ. Sopiva henkilö on myöskin joustava ja opettelee mielellään useammankin eri koneen käytön.

Työtä tehdään 2-vuorossa, mutta alkutuotannon tehtävissä on oltava valmius 3-vuorotyöhön.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn menestyvässä kansainvälisessä yrityksessä. Pääset osaksi mukavaa työporukkaa ja saat tehtäviisi hyvän perehdytyksen.

Hae paikkoja pian, aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Yksi tekijä tarvitaan jo huhtikuun alusta, osa aloittaa myöhemmin keväällä. Töitä on tarjolla arviolta elokuun 2018 loppuun asti. Työn luonteesta johtuen hakijan on oltava vähintään 18-vuotias.

Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon HR Konsultti Teija Rauhala, puh 040 585 1920, teija.rauhala@adecco.fi.

Kerrothan hakemuksessasi, että minkä osaston työ sinua kiinnostaa eniten.