(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä tuotantotöihin
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2018

Onko sinulla hyvät kädentaidot ja haluat nähdä työsi jäljen? Oletko motivoitunut tekijä ja valmis antamaan työpanoksesi kotimaiselle huonekaluteollisuudelle?

Täydennämme vielä kesätiimiämme ja haemme TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ Iskun tehtaalle Lahteen.

Isku on suomalainen Eino Vikströmin vuonna 1928 Lahteen perustama perheyritys. Iskun tuotteet ja palvelut ovat tunnettuja korkeasta laadustaan. Isku suunnittelee, valmistaa ja markkinoi kalusteita, palveluita sekä kokonaisvaltaisia sisustusratkaisuja koteihin ja kaikkiin julkisiin tiloihin, kouluihin, toimistoihin ja terveydenhuoltoon. Suomessa Isku toimii omien myynti- ja palvelukeskusten kautta. Kotimaan kattavan palveluverkoston lisäksi Isku toimii Pohjoismaissa, Baltiassa, Puolassa, Venäjällä, Lähi-idässä sekä toteuttaa projekteja ympäri maailmaa. Isku on keskittänyt koko tuotannon Lahteen. Isku on sertifioinut laatu-, ympäristö ja turvallisuusjärjestelmänsä ja ne ovat ISO 9001-, ISO 14001- ja OHSAS 18001-standardien mukaiset. Lisäksi Iskulla on oman tuotannon kattava PEFC (CoC) järjestelmä eli kaiken Iskun käyttämän puun alkuperä on tunnettua ja kestävän kehityksen periaatteiden mukaan tuotettua.

Työtehtävät Iskulla ovat puusepänteollisuuden tuotantotyötä esimerkiksi kokoonpano- ja pakkaustehtävissä. Kiinnostuksesi ja osaamisesi mukaan voimme tarjota tehtäviä myös muiden tehtävien, kuten koneistuksen parissa. Kyseessä on 2-vuorotyö, mutta arvostamme valmiutta myös 3-vuorotyöhön. Työ on määräaikainen elokuun loppuun saakka.

Työotteesi on aktiivinen ja oma-aloitteinen sekä tarkka ja tehokas. Tehtävät vaativat myös hyvää fyysistä kuntoa. Eduksi katsomme voimassa olevan työturvallisuuskortin sekä aiemman kokemuksen teollisuuden työtehtävistä.

Kiinnostuitko? Käy täyttämässä hakemuksesi mahdollisiman pian osoitteessa www.personalhuset.fi. Toimi nopeasti, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajalla!

Löydät meidät myös Facebookissa:https://www.facebook.com/personalhusetfinland

Personalhuset Staffing Group on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Meillä on yli 40 toimipaikkaa Pohjoismaiden alueella. Henkilöstövuokrauspalveluiden lisäksi tuotamme rekrytointipalveluja sekä konsultointi- ja muutosvalmennuspalveluita. Laatu ja innostus ovat olennainen osa palveluitamme, tapasit meidät sitten missä tahansa. Me haluamme olla ratkaiseva osa asiakkaidemme menestystarinaa! www.personalhuset.fi