(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä tuotantotehtäviin
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.3.2020

Oletko kiinnostunut työskentelemään tuotantotehtävissä? Haluatko päästä tekemään työtä käsilläsi? Olisiko tämä kesätyöpaikka juuri sinua varten?

Haemme asiakkaallemme Laitilaan KOKOONPANOTYÖNTEKIJÄÄ/LAADUNVALVOJAA kesätöihin.

Etsimme reipasta ja oma-aloitteista henkilöä kokoonpanotyöhön tai laadunvalvontaan muovituoteteollisuuteen.

Tehtäviisi kuuluu mm. kokoonpano- ja pakkaustyöt. Töitä tehdään arkisin 3-vuorossa siistissä ja viihtyisässä tehdasympäristössä.

Toivomme hakijalta hyvää käsimotoriikkaa, näkökykyä, oma-aloitteisuutta sekä asennetta työntekoon. Työ sisältää erilaisten pakkausten nostelua, jotenka sinulla pitää olla hyvä fyysinen kunto. Suomen kielen taitoa tarvitaan työohjeiden tulkintaan.

Eduksi katsomme teknisen alan ammatillisen koulutuksen ja työkokemuksen tehdastyöstä. Työpaikan sijainnin vuoksi oman auton käyttömahdollisuus on suotavaa. Aiempi kokemus alalta ei kuitenkaan ole välttämätöntä, sillä työhön koulutetaan. Asenne ratkaisee aina!

Tarjoamme työtä, jossa pääset kehittymään ja haastamaan itseäsi. Työt alkavat sopimuksen mukaan, kerrothan hakemuksessasi, miten olet käytettävissä kesän aikana.

Jos sinulla on tarkka työote, sinulta löytyy intoa ja asennetta työntekoon, olet luultavasti juuri etsimämme henkilö!

Olisiko tämä työ sinua varten? Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 17.4.2020. Toimi nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajalla! Voit olla yhteydessä myös suoraan henkilöstökonsultti Mirva Iivariseen 050 5681523 tai sähköpostitse mirva.iivarinen@personalhuset.fi.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta.

Miksi Personalhuset? www.hyvää-työtä.fi