(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä tuotantotehtäviin
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.6.2019

Oletko kiinnostunut monipuolisista teollisuuden työtehtävistä? Jos sinulla on asenne kohdallaan ja intoa tehdä töitä, olet etsimämme henkilö!

Haemme nyt KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ TUOTANTOTEHTÄVIIN Päijät-Hämeen alueelle.

Asiakkaamme ovat Päijät-Hämeen alueella toimivia teollisuusyrityksiä, joilla on tarjota monipuolisia tuotannon tehtäviä kesälle 2019. Kesätyöt alkavat sopimuksen mukaan ja jatkuvat pääasiassa elokuun loppuun asti.

Osaamisellasi, koulutuksellasi ja työkokemuksellasi voit vaikuttaa siihen, millaisiin tehtäviin työllistyt. Työtehtäviisi voivat kuulua esimerkiksi kokoonpano, pakkaus, linjanhoito tai koneistus muun muassa huonekalujen tai erilaisten puujalosteiden valmistuksen parissa.

Mitä odotamme sinulta?

Aiempi kokemus teollisuuden tehtävistä katsotaan eduksesi, mutta tärkeintä meille on reipas työotteesi, positiivinen asenteesi sekä halu oppia uutta. Osa tehtävistä tehdään kaksi- tai kolmivuorotyönä, joten työaikajoustoa tarvitaan. Voimassa oleva työturvallisuuskortti katsotaan eduksi.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle TES:in mukaisen palkkauksen, konsulttiemme täyden tuen sekä roppakaupalla arvokasta työkokemusta. Ehkä olet kiinnostunut jatkamaan töissä kesän jälkeenkin?

Tartu tilaisuuteen! Täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 30.6. Kerro hakemuksellasi, millä alueella ja kuinka pitkään olisit valmis kesän aikana työskentelemään. Hakemuksia käsitellään jo hakuajalla, joten toimi nopeasti!

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Me teemme arjestasi sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. Työhyvinvointi, työturvallisuus ja työtyytyväisyyden lisääminen ovat meille erittäin tärkeitä. www.personalhuset.fi