Kesätyöntekijöitä tuotantotehtäviin
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.3.2019

Oletko kiinnostunut monipuolisista teollisuuden työtehtävistä? Haluatko kerätä arvokasta työkokemusta ja yhdistää samalla kesän, työn ja lomailun? Jos sinulla on asenne kohdallaan ja intoa tehdä töitä, olet etsimämme henkilö!

Haemme nyt KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ TUOTANTOTEHTÄVIIN Lahteen ja lähialueille.

Asiakkaamme ovat Lahden alueella toimivia teollisuusyrityksiä, joilla on tarjota tuotantotehtäviä kesälle 2019. Kesätyöt ajoittuvat pääasiassa touko-elokuun ajalle.

Osaamisellasi, koulutuksellasi ja työkokemuksellasi voit vaikuttaa siihen, millaisiin tehtäviin työllistyt. Työtehtäviisi voivat kuulua esimerkiksi kokoonpano ja pakkaus, linjastotyöt tai koneistus.

Mitä odotamme sinulta?

Aiempi kokemus teollisuuden tehtävistä katsotaan toki eduksi, mutta tärkeintä meille on reipas työotteesi, positiivinen asenteesi sekä halu oppia uutta. Osa tehtävistä tehdään kaksi- tai kolmivuorotyönä, joten työaikajoustoa tarvitaan. Voimassa oleva työturvallisuuskortti katsotaan eduksi.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle TES:in mukaisen palkkauksen, konsulttiemme täyden tuen sekä roppakaupalla arvokasta työkokemusta. Ehkä olet kiinnostunut jatkamaan töissä kesän jälkeenkin?

Tartu tilaisuuteen! Täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 30.4.2019. Hakemuksia käsitellään jo hakuajalla, joten toimi nopeasti!

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Me teemme arjestasi sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. Työhyvinvointi, työturvallisuus ja työtyytyväisyyden lisääminen ovat meille erittäin tärkeitä. www.personalhuset.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1253416
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.4.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Päijät-Häme