(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä tuotantotehtäviin
Wipak Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2019

Etsimme reippaita ja oma-aloitteisia kesätyöntekijöitä Wipak Oy:n Nastolan ja Valkeakosken tuotantolaitoksiin tuotannon eri tehtäviin. Kesäksi 2019 haemme työntekijöitä:

  • Tuotantotehtäviin eri osastoille koneenhoitajaksi tai koneenhoitajan avustajaksi
  • Kunnossapidon tehtäviin
  • Logistiikan/varaston tehtäviin

Työsuhteet ovat kestoltaan määräaikaisia, noin 3-4 kk tehtävästä riippuen. Työt alkavat touko-kesäkuun aikana.

Tehtävät edellyttävät kykyä omatoimiseen, vastuulliseen ja huolelliseen työskentelyyn, sekä valmiutta vuorotyöhön. Työtä tehdään kahdessa tai kolmessa vuorossa ja tarvittaessa myös viikonloppuisin osastosta riippuen, joten huomioithan tämän jo hakuvaiheessa. Edellytämme hakijoilta vähintään 18 vuoden ikää sekä voimassa olevaa ajokorttia tai trukkikorttia.

Arvostamme ennen kaikkea hyvää asennetta työntekoa kohtaan, työturvallista työskentelytapaa sekä halua ja kykyä oppia uusia asioita. Työmme antaa erinomaisen tilaisuuden tutustua pakkaus- sekä prosessiteollisuuteen. Jätä hakemus jo tänään! Aloitamme hakemuksien käsittelyn jo hakuaikana ja täytämme tehtäviä heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Käy tutustumassa viime vuoden kesätyöntekijöiden kokemuksiin Wipakista ja jätä hakemus kotisivujemme kautta osoitteessa https://www.wipak.com/careers/open-positions. Muistathan, että hyvin hoidettu kesätyö voi poikia hommia jatkossakin! Suurena yrityksenä tarjoamme monipuolisia urapolkuja.

Olemme mukana Vastuullinen Kesäduuni 2019 – kampanjassa.