(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä tuotantoon
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2020

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Haemme kansainväliselle asiakasyrityksellemme

KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ TUOTANTOON

Tarjolla on lukuisia tuotannon työtehtäviä vaihtelevin vaatimuksin. Etsimme ensisijaisesti innokkaita tekijöitä, joilla on halua päästä näyttämään taitonsa ja motivaationsa käytännönläheisten tehtävien parissa.

Tuotantotyöntekijöitä haetaan ensisijaisesti elektroniikkatuotantoon ja hitsauslaitekokoonpanon pariin. Haussa katsomme eduksi hitsauskoneiden ja -laitteiden aiemmin käyttökokemuksen. Sen lisäksi erilaiset kokoonpanotehtävät ja yleisesti kädentaidot työkalujen parissa ovat sinulle hyödyksi.

Tulet toimeen osana tiimiä ja omaat hyvät ryhmätyötaidot. Asenteesi työtä ja sen tekemistä on kunnossa ja tartut toimeen sähäkästi ja oma-aloitteisesti. Kesätyö alkaa toukokuussa ja kestää noin heinäkuulle. Tarkemmasta kestosta voidaan neuvotella tarkemmin erikseen.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemus järjestelmämme kautta osoitteessa www.temp-team.fi > Löydä töitä > Kesätyöntekijöitä tuotantoon. Mahdolliset tiedustelut info.tampere@temp-team.fi tai 0207414852. Tietosuoja-asetuksen puitteissa vain järjestelmän kautta saapuneet hakemukset huomioidaan haussa.