(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä tuotantoon
Dinex Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2020

Dinex Finland Oy on globaali ajoneuvoteollisuuden päästöjärjestelmien sekä katalysaattoreiden valmistaja. Yhtiömme kehittää ja valmistaa katalysaattoreita sekä niiden kemiallisia pinnoitteita raskaan kaluston ajoneuvoihin sekä teollisiin sovelluksiin. Dinex Finland on osa tanskalaista Dinex-konsernia. Tehtaallamme Vihtavuoressa työskentelee 120 ammattilaista. Yhtiömme toimii 15 maassa ja työllistää yli 1600 työntekijää liikevaihdon ollessa yli 150 miljoonaa euroa vuodessa.

Haemme Dinex Finland Oy:lle Vihtavuoreen kesätyöntekijöitä.

Työpisteitä on monenlaisia ja työnkuvaasi voi osaamisestasi riippuen kuulua tuotantorobottien käyttö, metallintyöstökoneen käyttö, korjaushitsausten tekeminen sekä yksinkertaiset laboratoriotyyppiset valmistus- ja mittaustehtävät. Lisäksi tuotteiden pakkaus kuuluu useaan työnkuvaan. Töihin perehdytetään perusteellisesti, joten aiempi tuotantotyökokemus ei ole välttämätöntä, vaikka jotkut työpisteet sitä edellyttävätkin. Asenne ja oppimiskyky ovat tärkeässä roolissa! Työt alkavat sopimuksen mukaan touko-kesäkuun aikana ja kestävät alustavasti elokuun loppuun. Töiden jatkomahdollisuus ei kuitenkaan ole poissuljettua. Edellytämme sinulta täysi-ikäisyyttä sekä valmiutta työskennellä 3-vuorossa. Vuorot eivät vaihtele kalenteriviikon sisällä, vaan yhtä vuoroa tehdään viikko kerrallaan.

Toivomme sinulta:

-Erinomaista työmoraalia ja asennetta
-Ripeää omaksumiskykyä ja huolellista työotetta
-Prosenttilaskutaitoa (tietyissä työpisteissä välttämätön)
-Hyvää fyysistä kuntoa
-Hyviä tietoteknisiä taitoja ja rohkeutta toimia tuotantolaitteiden parissa
-Sekä oman auton käyttömahdollisuutta.

Tarjoamme sinulle:

-Kilpailukykyisen palkan
-Kasvavan yrityksen tuotantotiimin tuen
-Mukavat työkaverit
-Sekä perehdytyksen työtehtäviin.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävistä ja rekrytointiprosessista antaa Adeccolta Derek Kinnunen, derek.kinnunen@adecco.fi. Hae paikkaa sivujemme www.adecco.fi kautta. Kerrothan hakemuksessasi, milloin pystyt työt aikaisintaan aloittamaan. Hakuaika päättyy 31.3.2020. Tsemppiä työnhakuun!