(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä tuotantoon
Borealis Polymers Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2020

Meillä Borealiksella jokaisen työntekijän panoksella on merkitystä ja pyrimme ylittämään henkilökohtaisia rajojamme saavuttaen yhdessä aina vain parempia tuloksia. Toimintamme tuo lisäarvoa asiakkaillemme ja koko yhteiskunnalle, askel kerrallaan.

 

Tarjoamme innokkaille ja motivoituneille prosessiteollisuuden opiskelijoille kesätyöpaikkoja Porvoon tuotantolaitoksillamme Kilpilahdessa.

Kesätyö tuotannon puolella on pääsääntöisesti vuorotyötä. Työhön kuuluu muun muassa laitosten prosessien valvontatehtävät, näytteenotto, laadunvarmistus ja turvallisten toimintatapojen ylläpitäminen. Harjoitteluun valituilta edellytetään 18 vuoden ikää sekä hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen. Haussa huomioimme ensisijaisesti kemian ja prosessialan tutkintoa suorittavat henkilöt.

Meillä työtä tehdään toisia kunnioittaen ja hyvää yhteistyötä vaalien. Toivommekin hakijoilta positiivista ja oma-aloitteista asennetta hyödyntää opinnoissa saatuja tietoja työelämään, sekä sujuvia yhteistyötaitoja. Meillä Borealiksella työturvallisuus on ensisijaisen tärkeää, joten odotamme huolellista, tuotannon luonnetta kunnioittavaa työotetta ja asennetta.

Meillä kesätyöntekijät saavat tutustua työelämään sekä kasvattaa henkilökohtaista osaamistaan ammattitaitoisten ja reilujen työntekijöidemme opastamana ja kannustamana. Tarjoamme kesätyöntekijöillemme kilpailukykyisen palkan ja mielekkään työn turvallisessa työympäristössä. Borealis myös tarjoaa henkilöstölleen työmatkabussikuljetuksia Kilpilahteen pääkaupunkiseudulta sekä Porvoosta ja sen lähialueilta.

Kiinnostuitko kesätyöstä yrityksessämme ja koet olevasi sopivalla asenteella varustettu tuleva alan ammattilainen? Kerro meille hakemuksessasi, miksi juuri sinä sopisit upeaan kesätyöntekijöidemme joukkoon. Lähetäthän hakemuksesi CV:n kera järjestelmämme kautta viimeistään 9.2.2020. Käymme hakemuksia aktiivisesti läpi jo hakuajalla, ja tehtävät täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

Kysyttävää rekrytointiprosessiin liittyen? Ota yhteyttä Talent Acquisition Specialisteihimme Lotta Pohjola-Korhoseen (+358 50 379 4230, lotta-pohjola-korhonen@borealisgroup.com) tai Aliisa Vainikkaan (+358 50 379 4326, aliisa.vainikka@borealisgroup.com).