(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä tuotantoon
Kiilto

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.12.2019

Tulevaisuus tehdään tänään. Kiillossa panostetaan päivittäin huomiseen huolehtimalla työhyvinvoinnista, rohkaisemalla uusiutumiseen ja kehittämällä toimintaa jatkuvasti entistä vastuullisemmaksi. Meitä ohjaa tahto olla alamme ympäristöjohtaja, jonka asiantuntijuudella rakennetaan onnistumisia myös asiakkaillemme. Olemme lähellä, etsien uutta ja oivaltaen. Haluatko kirjoittaa oman lukusi satavuotiseen kasvutarinaamme?

 

Haemme Turun tehtaalle aktiivisia ja kehitysintoisia 18 vuotta täyttäneitä

KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ

 

Toimit osana tuotantotiimiä. Työtehtäväsi vaihtelevat tilanteen mukaan. Tehtäviisi kuuluu muun muassa valmistamossa/pakkauslinjalla työskenteleminen.

Opinnoissasi voit olla suuntautunut mm. prosessitekniikkaan tai kemiantekniikkaan. Ymmärrät asiakaslähtöisen toiminnan merkityksen sekä turvallisuusajattelu on sinulle luontevaa. Tärkeintä on, että haluat kehittää itseäsi osana ammatillista ja osaavaa työyhteisöämme ja tuot raikkaan ilmeen ja asenteen kehittyvään organisaatioomme.

Me tarjoamme sinulle mielenkiintoista kesätyötä osaavassa ja mukavassa työyhteisössä osana vakavaraista ja kansainvälisesti kehittyvää yritystä. Monet meillä kesätyöntekijänä aloittaneet ovat jatkaneet työskentelyä myös opintojen ohessa.

Täytä hakemus ja liitä mukaan myös CV:si viimeistään 9.2.2020. Vastaathan myös hakulomakkeen lopussa olevaan videokysymykseen.

Toimimme Kiillon rekrytointiprosessin mukaisesti ja käsittelemme kaikki tehtävää koskevat yhteydenotot ehdottoman luottamuksellisesti. Järjestämme työhaastattelut viikoilla 8, 10 ja 11. Kiilto on savuton työpaikka.