(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä tuotantoon
Finnair Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2018

Finnair Kitchen kehittää inflight-ruokakonsepteja ja hallinnoi lentomyynnin ja -palveluiden logistiikkaa. Maukas ja kaunis ateria on tärkeä osa asiakaskokemusta. Tarjoamme asiakkaillemme räätälöidyn valikoiman bisnes- ja turistiluokan aterioita, jotka on valmistettu korkealaatuisista raaka-aineista ja sisältävät pohjoismaisia makuja. Tuotekehitystiimimme ja ammattitaitoinen henkilökuntamme ovat erikoistuneet sekä länsimaisiin että japanilaisiin ruokiin. Nordic Business Class -aterioiden menut puolestaan kehitämme yhteistyössä pohjoismaisten huippukokkien kanssa. Palvelemme vuosittain 12 miljoonaa Finnairin matkustajaa.Oletko vielä vailla kesätyötä? Haemme Finnair Kitcheniin


KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ TUOTANTOON


Meillä Finnair Kitchenissa on vielä avoinna muutama kesätyöpaikka lentoateriapalveluiden parissa Helsinki-Vantaalla mukavassa ja osaavassa työporukassa! Osana tiimiämme olet mukana rakentamassa laadukasta asiakaskokemusta lentoyhtiön asiakkaille. Työt alkavat heti ja kestävät elo-syyskuulle.


Tehtäviin kuuluu erilaisia tuotannon työtehtäviä kuten lennoilla tarjottavien tuotteiden pakkausta, lennolta  saapuvan kaluston puhdistusta ja tavaran vastaanottoa. Tarjoamme työhön kattavan perehdytyksen, joten aiempi kokemus vastaavista tehtävistä ei ole välttämätöntä. Tärkeintä on reipas asenne ja sitoutuminen työhön sovituksi ajaksi. Hyvä fyysisen kunto on eduksi, sillä työ on pääsääntöisesti seisomatyötä.


 


Odotamme sinulta


  • Reippautta ja huolellista työskentelyotetta
  • Hyviä tiimityöskentelytaitoja
  • Sujuvaa suomen kielen taitoa
  • 18 vuoden ikää
  • Nuhteetonta taustaa, jotta voit työskennellä lentokenttäalueella: ennen töiden aloitusta kaikille työntekijöille tehdään suppea turvallisuusselvitys
  • Hygieniapassia

 


Työ on vuorotyötä ja voi sisältää myös yötyötä. Korkea elintarvikehygienia, työhyvinvointi ja turvallisuus ovat meille tärkeitä ja siksi olemmekin savuton työpaikka.  


Jätä hakemuksesi pikaisesti osoitteessa www.finnair.com/jobs sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä! Hakuaika päättyy 27.5.2018.