(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä Tuotantoon
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.3.2018

Sun Chemical, a member of the DIC group, is a leading producer of printing inks, coatings and supplies, pigments, polymers, liquid compounds, solid compounds, and application materials.

Together with DIC, Sun Chemical has annual sales of more than $7.5 billion. Over 20,000 employees located at 176 subsidiaries across 63 countries work every day to meet the needs of customers by improving performance on the essentials of business, such as reliable, on-time delivery and consistent product quality. Sun Chemical tailors solutions to unique customer needs and brings new ideas and the latest technology to market.

Haemme kesätyöntekijöitä tuotantoon!

Haemme asiakkaallemme Sun Chemical Oy:lle kolmea reipasta kesätyöntekijää suorarekrytointina. Kyseessä on määräaikainen työsuhde kesän ajaksi. Työt alkavat 1.5 ja jatkuvat aina elokuun loppuun. Työpäivät sijoittuvat ma-pe klo. 6-14.30, Mikäli haluat tehdä myös viikonloppuvuoroja, niin se onnistuu kyllä.

Hakijalta toivomme huolellista ja turvallista työotetta sekä positiivista ja aktiivista asennetta. Työ sopii hyvin esim. Kemiantekniikan opiskelijoille tai vasta valmistuneille. Eduksi katsomme, jos sinulla on kokemusta tuotantotyöstä tai trukilla ajo on sinulle entuudestaan tuttua. Tärkeintä on kuitenkin asenne ja aito kiinnostus yritystä ja työtehtävää kohtaan sekä halu kehittää omaa ammatillista osaamistasi.

Työ pitää sisällään mm. värien valmistusta, annostelua ja pakkausta. Myös trukilla ajo on oleellinen osa työnkuvaa. 

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen ja haastavan kesätyön, jossa pääset kehittämään omaa osaamistasi loistavassa työympäristössä. Tukenasi on ammattitaitoinen tiimi, joka tukee ja kannustaa sinua oppimaan uutta. Huomioithan, että tässä työssä on mahdollisuus jatkaa esim. osa-aikaisena kesän jälkeen.

Mikäli kiinnostuit, niin jätäthän hakemuksesi pikimmiten WorkPowerin kotisivujen kautta. Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, joten kaikki yhteydenotot menevät WorkPowerin kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja täytämme paikat heti sopivien ehdokkaiden löydyttyä!

Lisätietoja antaa Julia Laakso, julia.laakso@workpower.fi