(Poistunut julkaisusta)

KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ TUOTANTOON, Tampere
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2019
Framery is a pioneer and leading company in manufacturing and developing soundproof private spaces that enable and reinforce happiness and productivity in workplaces. Our award-winning design products solve the noise problem in the open office, making work more efficient and the employees more satisfied. The hi-tech solution is proven right by dozens of world’s leading brands who are our repeat customers. Framery is one of the fastest-growing companies in Finland (Deloitte Technology Fast 50 #2 Finland ‘17) with a revenue rising to about 40 million euros in 2017 from 5.1 million in 2015. Our aim is to continue to grow even bigger in the near future. Happiness creates success. Framery creates happiness.

 

KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ TUOTANTOON

Oletko sinä etsimämme vahvistus huippujoukkoon? Frameryn huikea kasvutarina jatkuu, ja Tampereen Sarankulmassa sijaitsevaan tuotannon tiimiin tarvitaan noin 20 kesätyöntekijää erilaisiin kokoonpanotehtäviin. Katso oheisesta linkistä, millaista Frameryllä työskentely on: https://www.youtube.com/watch?v=eYGbfP2phao

Frameryn tuotteet ovat alansa huippua niin teknisen laadun kuin designinkin osalta ja niiden kotimaisuusaste on korkea. Kokoonpanotyöhön sisältyvät työvaiheet suoritetaan tehtävästä riipuen joko pareittain tai itsenäisesti. Työssä edellytetään huolellisuutta ja tarkkuutta, jotta tuotteiden tinkimätön laatu säilyy. Hyvä fyysinen kunto on eduksi, sillä työssä ollaan paljon jalkojen päällä. Työturvallisuuskortti on eduksi.

Kesätyöntekijöiltä toivomme jonkin verran aiempaa työkokemusta. Kokemus tuotanto- tai kokoonpanotyöstä on eduksi, mutta ei välttämätöntä. Oikealla can do-asenteella pääset pitkälle, kun ymmärrät yksilön työsuorituksen merkityksen lopputulokselle. Tarkistamme suositukset vähintään yhdeltä aiemmalta työnantajalta, joten suosittelijatiedot vaaditaan.

Työ on kokopäiväinen ja työvuorot sijoittuvat arkisin klo 6 – 22 välille. Työ alkaa toukokuussa ja kestää elokuulle. 

Frameryn tuotantotilat ovat valoisat ja ilmavat sekä suoraan yhteydessä muihin viihtyisiin, yhteisiin toimitiloihin. Henkilöstöedut ovat todella kattavat, mukaan lukien laadukkaat työvaatteet, omakustannehintaisen henkilöstökahvion ja virvokkeet, saunaosaston vapaan käytön ym.

Kasvavana ja kehittyvänä yrityksenä Framery tarjoaa sinulle mielekkään työn alansa ykköstuotteiden parissa sekä arvokasta työkokemusta tulevaa työuraasi ajatellen.

Hae tehtävää heti ja varmista itsellesi kesätyöpaikka ajoissa! Aloitamme haastattelut jo tammikuussa. Kysy lisää Recruitment Consultant Laura Toikkaselta p. 040 185 6438 (ma-to klo 9-10) tai sourcing-konsultti Hannu Pelliltä p. 040 193 0347. 

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.