Kesätyöntekijöitä tuotantoon Recticel Oy:lle
Recticel Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.1.2019
Recticel Oy
Recticel on kansainvälinen toimija, jonka erityisosaamista on polyuretaanin valmistus ja muuntaminen innovatiivisiksi tuotteiksi mm. patja- ja huonekaluteollisuuden sekä muun teollisuuden ja kaupan alan tarpeisiin. Recticel toimii 28 maassa ja työllistää maailmanlaajuisesti noin 7 900 työntekijää. Lisätietoja: www.recticel.com
Toimenkuva
Kiinnostaako sinua kesätyöpaikka teollisuuden työtehtävissä?

Haemme reippaita ja oma-aloitteisia

KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ Recticelin Kouvolan tehtaalle

seuraaville tuotanto-osastoille: patjaosasto, leikkaamo/liimaamo, varasto/logistiikka. Työsuhteet ovat kestoltaan määräaikaisia, noin 3-4 kk, tehtävästä riippuen. Työt alkavat touko-/kesäkuun aikana.
Odotamme sinulta
Tehtävät edellyttävät kykyä omatoimiseen, vastuulliseen ja huolelliseen työskentelyyn ja valmiutta vuorotyöhön. Työtä tehdään osassa tehtäviä päivä- ja osassa kahdessa vuorossa sekä tarvittaessa myös viikonloppuisin osastosta riippuen, joten huomioithan tämän jo hakuvaiheessa. Edellytämme hakijoilta vähintään 18 vuoden ikää.

Työturvakortti on pakollinen, mutta voimme tarvittaessa avustaa kortin hankinnassa. Trukinajotaito/trukkikortti on osassa tehtäviä eduksi. Työpaikka on savuton.

Arvostamme ennen kaikkea hyvää asennetta työntekoa kohtaan, työturvallista työskentelytapaa sekä halua ja kykyä oppia uusia asioita. Työmme antaa erinomaisen tilaisuuden tutustua muotoa valmistavan teollisuuden työtehtäviin ja saada monipuolista työkokemusta.

Noudatamme palkkauksessa tekstiili- ja muotialan työehtosopimusta.
Muut tiedot
Hae Recticelin kesätyöpaikkoihin 22.2.19 mennessä täyttämällä hakemus osoitteessa www.vmp.fi ja linkitä profiilisi tähän työpaikkaan. Lisätietoja näistä tehtävistä saat VMP:ltä kätevimmin osoitteesta kouvola@vmp.fi ja/tai tule tapaamaan meitä Duunitreffit 2019 -rekrytointitapahtumaan. Kutsumme soveltuvat työnhakijat haastatteluun heti maaliskuun alussa.

Olemme mukana Kouvolan suurimmassa rekrytapahtumassa Duunitreffeillä Kouvolan kaupungintalolla torstaina 7.2.19 klo 13-16. Tule tapaamaan meitä VMP:n osastolle ja keskustelemaan näistä ja muista kesätyöpaikoistamme.
Kesto
kesätyö, 3-4 kk
Lisätietoja
Kirsi Lantta, Kirsi.Lantta@vmp.fi, 050 414 6369
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 22.02.2019 mennessä.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1225202
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 22.2.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Kirsi Lantta (Kirsi.Lantta (a) vmp.fi)
  • Puhelin: 050 414 6369
  • Sijainti: Kouvola