(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä tuotantoon Recticel Oy:lle
Recticel Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2018
Recticel Oy
Recticel on kansainvälinen toimija, jonka erityisosaamista on polyuretaanin valmistus ja muuntaminen innovatiivisiksi tuotteiksi mm. patja- ja huonekaluteollisuuden sekä muun teollisuuden ja kaupan alan tarpeisiin. Recticel toimii 28 maassa ja työllistää maailmanlaajuisesti noin 7 900 työntekijää. Liikevaihto vuonna 2016 oli 1,35 miljardia euroa ja yritys on listautunut Euronext –pörssiin, Brysseliin. Lisätietoja: www.recticel.com
Toimenkuva
Haemme reippaita ja oma-aloitteisia

KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ Recticelin Kouvolan tehtaalle

seuraaville tuotanto-osastoille: patjaosasto, leikkaamo/liimaamo, varasto/logistiikka. Työsuhteet ovat kestoltaan määräaikaisia, noin 3-4 kk tehtävästä riippuen. Työt alkavat touko-/kesäkuun aikana.
Odotamme sinulta
Tehtävät edellyttävät kykyä omatoimiseen, vastuulliseen ja huolelliseen työskentelyyn ja valmiutta vuorotyöhön. Työtä tehdään osassa tehtäviä päivä- ja osassa kahdessa vuorossa sekä tarvittaessa myös viikonloppuisin osastosta riippuen, joten huomioithan tämän jo hakuvaiheessa.

Edellytämme hakijoilta vähintään 18 vuoden ikää. Työturvakortti on pakollinen, mutta voimme tarvittaessa avustaa kortin hankinnassa. Trukinajotaito/trukkikortti on osassa tehtäviä eduksi. Työpaikka on savuton.

Arvostamme ennen kaikkea hyvää asennetta työntekoa kohtaan, työturvallista työskentelytapaa sekä halua ja kykyä oppia uusia asioita. Työmme antaa erinomaisen tilaisuuden tutustua muotoa valmistavan teollisuuden työtehtäviin ja saada monipuolista työkokemusta.
Muut tiedot
Noudatamme palkkauksessa tekstiili- ja muotialan työehtosopimusta.

Hae kesätyöpaikkoihin 25.2.18 mennessä täyttämällä hakemus osoitteessa www.vmp.fi ja linkitä profiilisi tähän työpaikkaan. Lisätietoja Recticelin tehtävistä saat VMP:ltä kätevimmin osoitteesta kouvola@vmp.fi. Kutsumme soveltuvat työnhakijat haastatteluun heti maaliskuun alussa.
Kesto
3-4 kk
Lisätietoja
Jenni Kemppainen, Jenni.Kemppainen@vmp.fi, (05) 535 4344
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 25.02.2018 mennessä.