(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä tuotantoon Nokialle (15 paikkaa)
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.4.2017

Tehtävän kuvaus:

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96% työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.


Haemme pitkäaikaiselle metallialan asiakkaallemme useita kesätyöntekijöitä Nokian Siuroon kesäksi 2017!

Työtehtäviin kuuluu monenlaisia alumiiniprofiilien valmistukseen liittyviä tehtäviä. Työtehtäviä on erimerkiksi erilaiset konepajan työt, pintakäsittelyyn liittyvät avustavat tehtävät, varastonhallinta sekä logistiikkaan ja tuotteiden loppupakkaukseen liittyvät tehtävät.

Edellytykset:

Aikaisempi kokemus tai metallialan koulutus katsotaan eduksi, mutta tärkeintä on oikea asenne, oma-aloitteinen työote ja into oppia uutta. Edellytämmekin hakijoilta reipasta asennetta sekä valmiutta fyysiseen työhön.

Työpaikan sijaniin vuoksi oman auton käyttömahdollisuus on pakollinen. Valituilla henkilöillä tulee myös olla voimassa oleva työturvallisuuskortti töiden alkaessa.

Lisätietoja:

Ensimmäiset kesätyöt alkavat toukokuussa ja viimeiset kestävät syyskuuhun asti. Kerrothan hakemuksessasi omasta käytettävyydestäsi. Töitä voi jatkaa myös syksyllä keikkaluonteisesti esimerkiksi opiskelujen ohella.
Työtä tehdään osastosta ja tehtävästä riippuen 2- tai 3-vuorossa.

Mikäli haluat päästä tänä kesänä tutustumaan alansa johtavaan yritykseen ja tuotannon erilaisiin tehtäviin, täytä hakemus alla olevan linkin kautta!


Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.